CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

VOLT - fesztivál  

Már csak néhány nap van hátra...

Hamarosan kezdődik a VOLT fesztivál



Már csak néhány nap választ el minket április 19-től, a VOLT fesztivál első (vagyis igazából 0.) napjától. Ezen a csütörtöki napon lesz ünnepélyes megnyító a Fő téren, meg tűzijáték, és sokáig nyitva tartó vendéglátóipari üzletek. Pénteken, április 20-án beindul az igazi buli. Érkeznek az emberek, sokan, sokfelől, jönnek majd a fellépők, lesznek ideges szervezők, meg biztonsági őrök. Rengeteg fiatal, akik tombolnak a koncerteken, majd alszanak valahol, hogy szombat délelőtt álmos fejjel kóvályogjanak a városban. Aztán újra kinyitja kapuit a Sportcentrum, és lehet visszamenni. Vagy lehet érdekes beszélgetéseket hallgatni, filmet nézni a VOLT moziban (az I love Budapest és a Moszkva tér című filmek nagyon jó kritikát kaptak - ráadásul első díjat a filmszemlén). Persze, aki akar, az kiugorhat a 24 órás úszásra is, mert szerencsésen sikerült összeszervezni a két rendezvényt (egy csomó ismerősöm panaszkodott nekem, hogy nevezett úszásra, de nem tud elmenni, mert a VOLT mégiscsak a VOLT, és inkább azt választja).
A 9. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon lesz néhány újdonság. A VOLT Talk (Irish Pub), ahol érdekes dolgokat tudhatunk meg (A transzhumanizmusról, A popkultúráról, Lehet-e valaki vidéken sztár, A Tilos Rádióról, Csak úgy, A magyar filmről). Volt Cafe (Sportcentrum mellett), ahova 18 éven aluliak nem mehetnek be. Azért érdekelne, hogyan gondolták ezt a szervezők - elkérik a személyit a biztonsági őrök? Amikor pont Lovasi András (Kispál és a Borz, fellépnek: szombat, 19:00) jelentette ki, hogy rajongóink nagy része 16-18 éves fiatal? Na mindegy, majd kiderül. Aki meg érez magában erőt, az szombat délelőtt 10-től akár Streetballozhat is a Sportcentrum parkolójában.
Még 9 nap van hátra...
Ismerőseim már nagyon készülnek rá. Már régóta számolják a hátralévő időt. Eldöntötték, hogy milyen ruhát fognak viselni, s már a jegyet is beszerezték. Hasonlóan sok más fiatalhoz.
Találkozunk kint - hiszen a rendezvényről "élőben" tudósítunk majd...

Bacsi



2001. április 10., kedd 21:45


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület