CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 27., szombat, Zita napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Szomszédvár - Régió  

Diáknapi programfüzér Szombathelyről

Főiskolai rendezvények városszerte


Kedves Olvasóim! Nem írom le szóról szóra a programokat - az érdekesebbeket azonban most megosztom Önökkel.

Április 24. Kedd

8.00: Sörkeresés a Fő téren és környékén. Üzletekben sörkuponok találhatók (5 korsó sör/kupon), melyeket jelszó ellenében birtokba vehetsz, majd beválthatsz az udvari sörsátorban. A jelszó a következő: "Jó napok kívánok, a Kovács és Társa Kft.-től vagyunk, meghoztuk a 12 darab WC-kagylót, hová tehetjük le?" Válasz: "A szomszéd üzlet ajtaja elé legyenek szívesek."
14.00: Paintball a szabadidőközpontban. Értékes nyeremények a győzteseknek.
16.00: Zenés megnyitó az udvari sörsátornál, majd fergeteges tojásháború a Perint partján, a fősuli előtti hídnál. Az öltönyben vagy estélyi ruhában érkezők bevonása plusz-pont. Itt is értékes nyereményekre számíthatsz!

Április 25. Szerda

10.00: Szumó-bajnokság, férfi has-szépségverseny, férfi nyeszledtségi verseny, női vizespóló verseny, női hastáncverseny a DT-ben (díszterem).
14.30: Parasztolimpia a Fő-téren, eső esetén a díszteremben! Ízelítőül: sodrófahajító verseny, létrafutás, petrencerúd-tartás, fűrészelés stb.
20.00: Görög táncház az ebédlőben
22.00: Cigányzene a Klubban, egészen hajnalig húzzák a nótádat.

Április 26. Csütörtök

12.00: "Vízibicikli" verseny a Perintben, a fősuli előtt a hídnál, mountain bike ajánlott!

Lássunk most egyet-kettőt a vendég személyiségek és együttesek közül! Pesuth Rita és Dancsó Zoltán, Nyerges Zozó, Piroch Gábor és csapata (lovagi torna és kaszkadőr-show), Bajor Imre, Juice együttes, Energy Dance Show, Irigy Hónaljmirigy, V-Tech - a felsorolás nem teljes.

A három nap közül a középső igazgatói szünet lesz. Mindjárt utána jön az a kis megkevert hétvége, amikor szombaton hétfő van, vagy ki tudja... Előtte azonban, például pénteken - csinos zárthelyik - lévén, hogy közeledik a vizsgaidőszak. A hidegvérűeket azonban, mivel őket hidegen hagyja a vizsgaidőszak vészes közeledte, benevezhetnek a prágai útra - melynek szlogenje: Utazás Prágába, az ezer sör városába. Jelentkezni április 26-áig lehet, 17.000,- Ft/fő "leperkálásával" egyetemben, mely összeg az útiköltség, 2 éjszaka szállás, 2 reggeli és a biztosítás díját foglalja magában. Az út időpontja: 2001. május 11-13. (péntek-vasárnap). Indulás péntek hajnalban a főiskola C épülete elől. Kora délután érkezés Prágába, szállás elfoglalása. Városnézés (sörtörténelem - avatott kalauzokkal, Hrabal kedvenc kocsmája, Svejk kocsmája, U Fleku stb. ... Óvárostér, Vár stb. ...) és megannyi más érdekes! Szombaton hasonló minden jó - választható kötött programként nagyjából ld. az előző napot. Vasárnap ébredés, utolsó vásárlási lehetőség, délben visszaindulás hazánkba. Tudnia illik még a hallgatóknak, hogy: (idézem) "Aki nem fizet - az a hiedelmekkel ellentétben - nem jöhet velünk! Aki kimarad, az lemarad - ez viszont igaz. Várjuk jelentkezéseteket, gyertek csőstül!"

Ennyit egyelőre a Berzsenyi Dániel Főiskola közeli napjairól!

- gyöngyös -

Anyagaink a LAP Stúdió támogatásával készülnek.



2001. április 23., hétfő 18:09


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület