CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin
2001. április 23. hétfő


A Soproni Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje megváltozott. Hétfőn 13.00-17.00, szerdán 8.00-16.00 /12.00-13.00 között ebédszünet/ és pénteken 8.00-12.00 óra között várják az ügyfeleket. Ugyancsak megváltozott az Okmányiroda nyitvatartási rendje is, melyről az 515-100-as telefonszámon érdeklődhetnek.

A Magyar Vöröskereszt Sopron területi Szervezete véradást rendez a Nyugat-Magyarországi Egyetem hallgatói és oktatói részére holnap 10.00 és 14.00 óra között az Ady Endre úti kollégiumban. Csütörtökön 10.00-től 14.00 óráig a Víz- és Csatornamű Rt., valamint az MSZMP Soproni Szervezetének munkatársait, tagjait várják véradásra a kórház vérellátó állomásán.

Szerdától megváltozik a 11-es jelzésű autóbuszjárat útvonala, a Rákóczi utcai gázvezeték rekonstrukció miatt. Az új útvonal: Jereván ltp.-Csatkay utca-Csengery utca-Thököly tér, és ugyanezen az útvonalon visszafelé is. A Csatkay utcában ideiglenes megállóhelyet alakítanak ki, a Csengery utcában pedig a jelenlegi megállóhelyeken áll meg a 11-es busz. A változás június 20-ig lesz érvényben.

A Sopron és Vidéke Ipartestület küldött taggyűlést rendez pénteken 17.00 órától a Polgármesteri Hivatal Dísztermében.

A Kisalföld Volán Rt. értesíti az utazókat, hogy pénteken és szombaton munkanapi, vasárnap ünnepnapi, hétfőn szabadnapi, május 1-én kedden pedig ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a buszjáratok.

Tegnap megkezdődött a Környezet-egészségügyi Hét rendezvénysorozata városunkban. A városban nyolc helyszínen és a játszótereken kapcsolódhatnak be a sportrendezvényekbe a kicsik és nagyok egyaránt. A Gyermek és Ifjúsági Központban előadások, vetélkedők, kiállítások és ingyenes szűrővizsgálatok várják az érdeklődőket. A Soproni Erzsébet Kórház meghosszabbított fogadási időben várja az onkológiai- és rákszűrésre jelentkezőket a hét folyamán.

Sopron Megyei jogú város közgyűlése ülésezik csütörtökön fél kilenctől. A képviselők előterjesztést vitatnak meg a Soproni Ipari és Innovációs Park működéséről, a 2000. évi lakásalap felhasználásáról, a területfejlesztési programról, az Erzsébet Kórház gazdasági helyzetéről és egy támogatásról, mely közös egyetemi-városi könyvtár létesítésére irányulna.

A Soroptimist Klub május 5-én jótékonysági bált rendez a Sopron Hotelban. A bál bevételét a Sopronban és környékén élő hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére fordítják.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a harkai katonai lőtéren mától csütörtökig, 8.00 és 15.00 óra között. Kérik a lakosságot, hogy ezekben az időpontokban kerüljék el a lőteret.

A Soproni Polgárőr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának az szervezet munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfőn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.

Titok és varázslat címmel természeti témájú vetélkedősorozatot indított a Kurucdombi Fiókkönyvtár 4 fős családi csapatok részvételével. Az írásbeli fordulók után a döntőt szerda délután rendezik meg.



2001. április 23., hétfő 18:50


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület