CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 23., kedd, Bel napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Csúcs ez a Bayern!

Focinapló  -  2001. május

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából



május 6. Talán már a scudetto eldöntése volt a tét a Juventus – Roma rangadón Olaszországban. Hiába vezetett a torinói gárda, a "Farkasoknak" mégis sikerült kiegyenlíteni, ezzel a Juventus-t megelőzte a Lazio, a Roma pedig egy igen komoly lépést tett az idei aranyérem elhódítása felé.

május 12. Magyarországon is végre eljött a derby ideje, amely hosszú évek után idén végre már nagy százalékban a sportról szólt. A rendőrség komoly és költséges intézkedéseinek (pl. sátor a metró és a vendégszektor között) hatására idén elmaradt az utcai harc, helyette változatos mérkőzést láthattak a szurkolók. Hiába vezetett kétszer is a Ferencváros, az Újpest kétszer is azonnal egyenlíteni tudott, így maradt a 2:2-es végeredmény.

május 12. Az FA-kupa döntőjében megmérkőzött a MU árnyékából idén csak nagy nehezen kilépni tudó két angol nagycsapat. A Liverpool és az Arsenal összecsapásán 2:1-es eredményt regisztrálhattunk, így a Liverpool a Liga-Kupa mellett a legrangosabb angol kupát is elhódíthatta. Már csak az UEFA-kupa hiányzik a triplázáshoz …

május 16. Idén Dortmund rendezhette az UEFA-kupa döntőjét. Arra azonban nem számított senki, hogy két defenzívnek mondott gárda, a Liverpool és a Deportivo Alaves összecsapása ekkora meccset hoz majd. A Liverpool többször is vezetett, de a spanyolok mindig felálltak a padlóról. A rendes játékidő után 4:4 állt az eredményjelzőn, majd egy öngóllal nyert a hosszabbításban 5:4-re a Liverpool. Ez igazi csodafoci volt !

május 23. A Bajnokok Ligája idei döntőjét a Valencia és a Bayern München játszotta, jó meccsen 1:1-es végeredmény született, majd 11-es rúgásokkal nyert a Bayern München. Ez Kahn nagy napja volt, a bajor portás mindent védett !



2001. június 08., péntek 14:09


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület