CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Szinte hihetetlen  

Szegény Sharon Stone halálra ijedt

Phil Bronstein és a Komodo Sárkány

Sharon Stone és Phil Bronstein a Los Angeles-i állatkertben. Sharon Stone elhívta férjét, Phil Bronsteint a Los Angeles-i állatkertbe, hogy tegyenek egy 'színfalak mögötti sétát'. A látogatás részeként Bronsteint rábeszélték, hogy menjen be a Komodo sárkány ketrecébe, és vegye le a fehér vászoncipőjét, mivel a gondozó attól tartott, hogy a sárkány összetéveszti egy fehér patkánnyal. Azonban ahogy Bronstein a ketrecbe lépett, a sárkány azonnal ráharapott a látogató fehér lábujjára, akit azonnal kórházba kellett szállítani a sebészetre. Bronstein hiszékenységénél is nagyobb meglepetést keltett a részvétlenség. Az Öböl Terület politikai tanácsadója javaslatot tett a sárkány részére létrehozandó bizalom alapítványra, mivel feltételezte, hogy a sárkány ételmérgezést kapott. A San Francisco-i polgármester pedig azt mondta: "azt szeretném, ha az a személy, aki Phil Bronsteinnek a cipőlehúzást javasolta, a meztelen bemenést ajánlotta volna". Vajon szereti a polgármester Bronsteint?

Kocka alakú görögdinnye A japán farmerek kocka alakú görögdinnyét nemesítettek ki!? Vajon miért tették ezt: 1. Jobban ki lehessen használni a hűtő terét 2. Könnyebben lehessen ajándékként becsomagolni 3. Nagyszerűen illeszkedjen a szállítódobozokba?

Megérik az árukat a kormányfők? Lássunk egy összehasonlítást, hogy mennyi az évi alapfizetésük a különböző országok kormányfőinek:

USA 400 000,- dollár

Anglia 225 000,- dollár

Németország 150 000,- dollár

Írország 145 000,- dollár

Svédország 105 000,- dollár

Franciaország 100 000,- dollár

Olaszország 100 000,- dollár

Soros györgy üzlettársat keres Soros György keresi azt a megfelelő embert, aki irányítja a 'Quantum Endowment Found' nevű alapítványát. Cégéhez közel álló informátor szerint bárki lehet, akinek bizonyítottan jó üzleti referenciája van, "egy abszolút biztos megtérülést hozó befektető, aki képes a kapcsolatot megtalálni a piac különböző szereplőivel és a lehetőségeket megragadja". Vagy az a személy is megfelel e pozícióra, aki megérti, hogy mit is jelent igazán az idézőjelbe tett kijelentés.

A British Airways repülési tervei. Nagyon mozgalmas hete van a British Airways-nek: a légitársaság eladta a feleslegesnek ítélt gépeit 150 millió dollár értékben és felújította kampányát annak érdekében, hogy az American Airline-nal együttműködés jöjjön létre. A British Airways tagadja azokat a híreket, hogy a holland légitársasággal, a KLM-el tárgyal együttműködésről. A korábbi közeledés megtorpant a szabályozási kérdésekben felmerült nézeteltéréseken.

A TIME magazin 2001. június 25-i száma alapján



Tvordy György

2001. jĂşnius 27., szerda 13:22


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület