CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 20., szombat, Tivadar napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Civitas Hírmagazin

Ma ülésezik a soproni önkormányzat közgyűlése. A képviselők tárgyalnak többek között a Széchenyi Gimnázium vezetéséről, az Erzsébet Kórház működési feltételeinek biztosításáról, a lakóépület-felújítási programról, valamint az Ikva-parti lakópark építésének előkészítéséről.

Az Egészségkárosodottak Találkozóját rendezik meg Sopronban, a Major köz 3. szám alatti klubhelyiségben július 28-án 10.00 órától. Téma: Az egészségkárosodottak kedvezményei és támogatási lehetőségeik. A találkozót a Csökkent munkaképességűek és Rokkantnyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete rendezi.

Elkészült a Fertő tó rendezési terve. Népegészségügyi, környezetvédelmi, közlekedés- és településfejlesztési szempontokat is figyelembe vettek a terv kidolgozásakor. A beruházás első üteme jövő tavaszra készül el.

Ideiglenes vízi-határátkelő nyílik vasárnap a Fertő tavon. Az átkelő szeptember végéig várja majd a látogatókat.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a Harkai katonai lőtéren ma reggel 8-tól du. 4-ig. Kérik a lakosságot, hogy kerüljék el a lőteret.

A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi és községi szervezete véradásra várja Fertőszéplak polgárait ma 16.00 és 19.30 között a helyi általános iskolában.

A Nyári szabadságok miatt kiesett véradók pótlása és a folyamatos vérellátás biztosítása érdekében a Vöröskereszt folyamatosan várja a segítőkész soproniak jelentkezését a Vérellátó Intézetben munkanapokon 8.00-tól 14.00 óráig. Cím: Sopron, Győri út 15.

A Soproni Baptista Egyesület ünnepi istentiszteletet tart vasárnap 17.00 órától az Elzett Kultúrházban, a Csengeri u 30. sz. alatt.

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Környezetvédelmi Konferenciát szervez idén novemberben, és a kamara kezdeményezésére városunkban is megalakul az ÖkoReg Iroda. Ez az intézmény a későbbiekben a nyugat-dunántúli régió környezetvédelmi központjává fejlődhet.

Semmelweis Napi ünnepséget tartanak holnap délután a Soproni Erzsébet Kórházban. Az ünnepségen részt vesz városunk polgármestere és dr. Payer Erzsébet alpolgármester is.

A Köztisztviselők Napja alkalmából ünnepséget tartanak a Városháza Dísztermében július 2-án hétfőn 11.00 órától. Köszöntőt mond dr.Gimesi Szabolcs, ünnepi szónok Ivanics Ferenc lesz, a megyei közgyűlés elnöke, verssel közreműködik Trokán Péter.



2001. június 28., csütörtök 17:16


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület