CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Bajnok a Fradi, Kupa-győztes a Loki

Focinapló  -  2001. június

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

június 2. A sokak által annyira várt Románia elleni selejtezőre mindössze 100-120 magyar fiatal jutott el, így elmaradt az ígért invázió. A többség azonban jobban tette, hogy itthon maradt, ugyanis a válogatott ismét csak botrányosat alakított, 0:2-re kaptunk ki, mellyel szinte elveszett az újabb világversenyre való kijutás esélye.

június 6. Mindössze pár ezer néző előtt – még mindenki a bukaresti csalódás hatása alatt állt – Grúzia volt az újabb ellenfél, őket azért még sikerül megvernie válogatottunknak. 4:1 lett a vége.

június  13. A Magyar Kupa döntőjében idén két vidéki csapat, a Debrecen és a Videoton találkozott egymással, ezért volt meglepő, hogy az MLSZ fővárosi helyszínt jelölt ki. A zavargások nem is maradtak el, mikor az "otthonuk becsületét" védő ferencvárosi huligánok a debreceni fanatikusokra támadtak.  A mérkőzés végül 5:2-es Loki diadalt hozott, így a debreceni gárda jövőre kiesése ellenére is indulhat a nemzetközi kupában.

június 17. A spanyol bajnokságban a 4. helyért folyt öldöklő küzdelem, mivel az még feljogosít a Bajnokok Ligájában való indulásra. A Barcelona úgy győzött 3:2-re Rivaldo mesterhármasával, hogy a brazil 89. percben ollózott gólja döntötte el a nemzetközi indulás jogát.

FTC logojúnius 23. Befejeződtek az idei magyar bajnokság küzdelmei. Bajnok a Ferencváros, nemzetközi induló még a Dunaferr, kiesett a Tatabánya, aki azért ettől függetlenül Intertoto-résztvevő. Kiesett (volna) még a Debrecen is, azonban a BKV Előre nem vállalta az elsőosztályú szereplést, így a Loki maradt.

június 29. A dél-amerikai Libertadores Kupát tavalyhoz hasonlóan idén is az argentín Boca Juniors nyerte. Idén is tizenegyesek döntöttek a Boca javára, ezúttal a mexikói Cruz Azul rovására.



2001. jĂşlius 14., szombat 16:50


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület