CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin

A Kisalföld Volán értesíti a Tisztelt utazó közönséget, hogy a 21-es busz vonalán az alábbi járatok a Baross u., Déli pályaudvar betéréssel közlekednek iskolai napokon: az Ágfalvi lakótelepről a 7.23-kor induló járat, a Lackner Kristóf utcából 13.05-kor induló 21A-s járat és a GySEV p.u.-ról 14.45-kor induló járat.

Idén szeptembertől rendőrképzés indult a Soproni rendészeti Szakközépiskolában. A hallgatókkal már tanulmányaik alatt munkaszerződést kötnek.

A Vöröskereszt Területi Szervezete ingyenes használtruha osztást tart a Hátulsó utcai tárgyalóteremben ma reggel fél nyolctól. A jó állapotban lévő használt gyermek- és felnőtt ruhákat a rászorulóknak kívánja kiosztani a Vöröskereszt.

Tegnap több változás is életbe lépett a Budapest-Sopron vasútvonalon. Szombatonként nem közlekedik az AXA Intercity, amely Sopronból 18.40-kor, Pestről pedig 19.05-kor indul. A fél 7-kor induló gyorsvonat vasárnaponként csak Győrig közlekedik, a Budapest és Sopron között járó gyorsvonat pedig - szintén vasárnapokon - este 6 óra helyett 5 óra 55-kor indul a Keleti Pályaudvarról.

A Debreceni Református Kollégium Kántusának hangversenyét hallgathatja a gyülekezet a Deák téri református templomban ma este 18.00 órakor.

Space and Time címmel konferenciát rendeznek ma délután a Pannonia Med Hotelban. A konferencia fő témája a világörökségi helyszínek térinformatikai rendszerrel történő figyelése.

Győr-Moson-Sopron megye Nemzetiségi Napját rendezik meg szeptember 8-án szombaton, Kópházán. A nemzetiségi napon részt vesz dr. Payer Erzsébet Alpolgármester asszony is.

A Soproni Fürdőüzemeltető és Kereskedelmi Kft. értesíti kedves vendégeit, hogy a Lővér fedett uszoda karbantartási munkák miatt szeptember 8-ig zárva tart.

A Zalaegerszeg együttesét fogadja a Matáv Compaq Sopron együttese szombaton 16.30-tól a Káposztás utcai stadionban.



2001. szeptember 05., szerda 13:02


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület