CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Magyar Internetező Nők Egyesületének felhívása

Internetező nők történetei

A pályázat kiírója: a Magyar Internetező Nők Egyesülete A pályázat címe: Nők és a net - Internetező nők történetei Pályázhatnak: Internetező nők

Beküldési határidő: 2001. szeptember 30

A pályázók köre: olyan Internetező magyar, illetve magyarul tudó nők, korhatár nélkül, akik Magyarországon vagy a világban bárhol élnek.

A pályázat témái:

1. Behálózva - Hogyan lettem számítógép-használó, netrajongó? Annak története, hogy egy nő hogyan ismerkedik meg a komputerek világával, aztán az Internettel. Mire használja később az Internetet elsősorban, s mit jelent az számára?

2. Az én netsztorim - Érdekes, megható, emlékezetes, különleges történetek az internetes élmények közül.

Pozitív hangulatú és felfogású írásokat várunk. Olyanokat, amelyek az Internet igazán emberi oldalát mutatják meg, és ezzel mintegy segítik a köztudatban az Internet egészének reálisabb megítélését.

Az írások terjedelme maximum 3 ezer karakter (szóközök nélkül).

A pályázatok beküldésének módja: e-mailben mellékletként Rich Text Format (*.rtf) formátumban a minok.palyazat@lezlisoft.com e-mail címre. Kérjük, hogy pontosan tartsák be azt a feltételt, hogy a pályázatok *.rtf formátumú mellékletben érkezzenek. Más formátumot biztonsági okokból nem áll módunkban elfogadni. A lehetőségekhez képest a külföldön élő magyar nőktől, illetve magyarul tudó hölgyektől is ékezetes pályaműveket várunk.

Egy pályázó mindkét témában pályázhat külön-külön egy-egy pályaművel. Kérjük, ha élnek ezzel a lehetőséggel, külön e-mailben továbbítsák pályaműveiket. Az e-mail fejlécében a subject/tárgy rovatába kérjük, írják bele a pályázat témáját (Behálózva vagy Az én netsztorim), illetve pályaművük címét. A pályázók adatai: a pályázók tüntessék fel az e-mailben a kísérő szövegben, de a mellékletben is
- az általuk rendszeresen használt e-mail címüket,
- nevüket,
- szerzői nevüket, amennyiben nem saját nevükön szeretnék a későbbiekben publikálni pályaművüket,
- lakcímüket irányítószámmal, ország megnevezésével,
- telefonszámukat körzetszámmal, esetleg mobiltelefonjuk számát.

Pályadíjak mindkét kategóriában külön-külön:

Belföldön élő hölgyeknek:
I. díj: egyéves ingyenes, korlátlan internethasználat a PSInet Magyarország Kft.-től.
II. díj: féléves ingyenes, korlátlan internethasználat a PSInet Magyarország Kft.-től.
III. díj: negyedéves ingyenes, korlátlan internethasználat a PSInet Magyarország Kft.-től.

Külföldön élő hölgyek esetében:
I. díj: 20 ezer forint értékű, magyar nyelvű könyvcsomag (szakkönyvekből, szépirodalmi művekből válogatás a Bagolyvár Könyvkiadótól, a Balassi Könyvkiadótól, a Lezlisoft Computer Graphicstól)
II. díj: 15 ezer forint értékű, magyar nyelvű könyvcsomag (szakkönyvekből, szépirodalmi művekből válogatás a Bagolyvár Könyvkiadótól, a Balassi Könyvkiadótól, a Lezlisoft Computer Graphicstól)
III. díj: 10 ezer forint értékű, magyar nyelvű könyvcsomag (szakkönyvekből, szépirodalmi művekből válogatás a Bagolyvár Könyvkiadótól, a Balassi Könyvkiadótól, a Lezlisoft Computer Graphicstól)

IV-X. helyezettek: könyv- és tárgyjutalmak.

Valamennyi résztvevő ajándékot kap.

Amennyiben a beérkezett pályaművek közt nem találunk elegendő díjazásra érdemes írást, kevesebb díjat osztunk ki, a pályaművek össz-színvonalát figyelembe véve. tanúbizonyságot.

A pályázatok értékelését a Magyar Internetező Nők Egyesületének tagjai, szakértői végzik.

A legjobbnak ítélt pályamunkákból válogatást teszünk közzé további ellenszolgáltatás nélkül, szerkesztett formában egy tervezett papír kiadású könyvben. Ezzel is segíteni kívánjuk az internet emberi oldalának bemutatását. A pályázatok beküldését a Magyar Nők Internetező Egyesülete a publikáláshoz való hozzájárulásnak is tekinti. A szerző nevét a pályázó kérésének megfelelően tüntetjük fel.

Beküldési határidő: 2001. szeptember 30., magyar idő szerint éjfél. A fenti határidőn túl érkező pályaművek elbírálására, utólagos hiánypótlásra, módosításra nincs lehetőség, illetve ha a kiírási feltételeknek nem felel meg a pályamű, akkor azt nem tudjuk elfogadni.

A díjkiosztással egybekötött eredményhirdetés és értékelés ideje: 2001. október 24-e, szerda, a MINők 17.30 órakor kezdődő klubestje. Helyszín: Nyitott Műhely, Budapest, Ráth György u. 4. (a Déli pályaudvartól nem messze)

Általános információk:
A pályázati kiírással kapcsolatosan érdeklődni lehet a minok. e-mail címen, illetve a Magyar Internetező Nők Egyesületénél (1063 Bp., Szondi u. 72.) az 1 - 302-02-09-es telefonszámon. A pályázati kiírás megtalálható a internetes címen , az egyesület weblapjának főoldalán is.

Várjuk az internetező nők írásait, hogy közösen megmutathassuk a világháló igazán emberi oldalát és az internetező nők értékeit, humorát, íráskészségét, összefogását!

Az elbírálás fő szempontjai:
- a pályamű mennyire felel meg a kiírási feltételeknek,
- a pályamű alkotója milyen íráskészségről tesz tanúbizonyságot.

A pályázatok értékelését a Magyar Internetező Nők Egyesületének tagjai, szakértői végzik.



2001. szeptember 08., szombat 10:06


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület