CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Nyugati Kapu  

Gépkocsit kaptak a focisták

Fiat-Matáv frigy

A magyar sport történetében egyedülálló esemény zajlott le hétfőn a fővárosi Aquincum Hotel konferenciatermében. Először fordult elő ugyanis, hogy egy, a világ egyik vezető autómárkakereskedése szponzori szerződést kötött élvonalbeli csapattal rendelkező klubbal.
A FIAT Magyarország Kft eddig „csupán” az egyéni sportágak hírességeinek – többek között Kovács „Koko” Istvánnak és az öttusázó Balogh Gábornak – pályafutását segítette (és segíti). Most elérkezettnek látta az időt egy perspektivikusan fejlődő egyesület támogatására is.
Miként az új szponzor képviselője említette a   szerződés aláírását követő pillanatokban: A világ gépkocsi részesedésének hetedik helyén álló cége és a magyar NB I-es tabella jelenleg hatodik helyén álló labdarúgócsapata közötti együttműködés sikerrel kecsegtet mindkét fél számára.
A Matáv Compaq Sopron – úgy érzem – rászolgált a bizalomra, mert fejlődőképes, folyamatosan építkező klub, mely megfelelő reklámhordozója lehet a FIAT-nak – reagált az előzőekre Klement Tibor, a klub ügyvezető igazgatója.
A szerződés több tízmillió forint értékű gépkocsiflotta használati jogát érinti. A csapat tizenhat játékosa Fiat Bravó, három vezetője Alfa Romeot kapott „szolgálati teendőinek” minél tökéletesebb szinten való ellátásához, ezen kívül az idény mindenkori legjobbja Fiat Barchettával közlekedhet a jövőben.
A gépkocsikat félévenként cseréli a cég magyar képviselete, mely reméli, hogy mindez megfelelő motivációt jelent a még jobb teljesítmények eléréséhez.

Erdélyi Géza



2001. szeptember 20., csütörtök 10:54


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület