CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin

A Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete ma reggel 8-tól délig a Soproni Postaigazgatóság és a MATÁV Rt. munkatársainak szervez véradást.

Holnap 10.00 órakor a Sopron Hotelben kiválasztják Sopron Megyei Jogú Város legjobb kékfrankos vörösborát.

Regionális Egészség Terv Konferenciát rendez Fertőendréd önkormányzata pénteken a Fertőendrédi Általános Iskolában. A rendezvényt a Soros Alapítvány támogatja.

A nyugat-magyarországi kérdés és a soproni népszavazás utóélete címmel Tóth Imre történész tart előadást a METESZ Székházban csütörtökön 18.00 órakor. Az előadás a Scarbantia Szabadegyetem programja.

Ünnepi programmal várja legfontosabb ügyfeleit ma 19.00 órától a MATÁV a Gyermek és Ifjúsági Központban. A Benkó Dixiland Band koncertje után a megjelentek között kisorsolják a Matáv Lojalitás Díjat.

Szeptember 28-ig tart a három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni kötelező oltása Sopronban és környékén. Ma 14.00-től 15.00 óráig a GYIK parkolójába, 15.30-tól 17.00 óráig a Hajnal térre várják a kutyákat és gazdáikat. Holnap 16.20-tól 17.00 óráig a görbehalmi Erdészházban lesz eb oltás.

Közös választási listát állít a megyében a FIDESZ és az MDF. A két párt szervezetei megállapodtak az egyéni körzeteke felosztásáról is.

Ülést tart október 5-én pénteken megyénk közgyűlése. Aképviselők asztalán egy soproni témájú előterjesztés fekszik: a Doborjáni Ferenc Speciális Szakiskola és Diákotthon által elnyert támogatás biztosítékaként, jelzálogjog engedélyezése.

A Zene az Őszben című rendezvénysorozat következő előadása ma 18.00 órakor lesz a Berzsenyi Líceum színháztermében, „Irodalmi est dalokkal” címmel. Az osztrák és magyar művészek XX.századi alkotásokat adnak elő.

A III.Soproni Mentálhigiénés Napok at rendezik csütörtök-pénteken a Gyermek és Ifjúsági Központban. A nyilvános programban színházi előadás, drogmegelőzési előadás, csoportlélektani foglalkozás és számos pszichológiai előadás szerepel.

Csütörtökön reggel kilenc órától ülést tart Sopron város közgyűlése . A képviselők 21 napirendi pont megvitatását tervezik. Egyebek mellett előterjesztést hallgatnak meg Virágvölgy szabályozási és beépítési tervéről, a közvilágítási beruházásokról, parkolók építéséről és a Káposztás utcai stadion rekonstrukciójáról is.



2001. szeptember 25., kedd 13:26


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület