CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 28., csütörtök, Gedeon, Johanna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin

Pót eboltásra kerül sor szombaton 8.00-tól 11.00 óráig a Pap réti sportcsarnokban.

Folyamatossá válhat a Bécset Sopronnal összekötő autópálya, mert rövidesen 4 sávossá bővül a várostól a határig tartó útszakasz, jelentette be Szájer József a FIDESZ hétvégi frakcióülését követően. A soproni régió a Széchenyi-terv gazdaságélénkítő programjából is profitálhat, mert a városban és környékén együtt van jelen a gyógy-rendezvény és konferenciaturizmus.

Felavatták az EUROSOLAR Magyarország ökológiai központját Sopronban. Az épület melegvizét és fűtését a tetőszerkezetbe épített napkollektorok biztosítják. A 80 millió forintos beruházást a dán kormány támogatta.

Ülést tart október 5-én pénteken megyénk közgyűlése. A képviselők asztalán egy soproni témájú előterjesztés fekszik: a Doborjáni Ferenc Speciális Szakiskola és Diákotthon által elnyert támogatás biztosítékaként, jelzálogjog engedélyezése.

Embercsempészek perében hozott - egyenlőre nem jogerős - ítéletet a soproni bíróság. A négy vádlott egy-egy alkalommal fejenként 500 márkáért vállalta a határon való átjuttatást. A menekülteket többnyire még a magyar oldalon sorsukra hagyták.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a Harkai Katonai Lőtéren október 5-én és 6-án reggel nyolc órától 17.00 óráig. Kérik, hogy ezekben az időpontokban mindenki kerülje el a lőteret.

Balczó András világ-és olimpiai bajnok öttusázó tart előadást a Kálvin Kör gyülekezeti termében. A Deák tér 2.szám alatti helyiségben 18.00 órától várja az érdeklődőket a sportoló.

Újabb Győr-Moson-Sopron megyei település alakított ki testvérkapcsolatot más országbeli településsel. Hegykőn tegnap a Szent Mihály templomban aláírták a falu és a németországi Bucholz közötti testvérközségi okiratot.



2001. október 01., hétfő 11:28


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület