CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 24., szerda, György napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin

Soproni rendőrök buktattak le egy ceglédi illetőségű, de Budapesten élő szélhámost. A nő a közelmúltban a soproniak jóhiszeműségét használta ki. Telefonon jelentkezett be családoknál, mint a közelben praktizáló jó nevű orvos munkatársa, és drága orrspray-t kínált eladásra. A gyanútlanok kifizették a 15-20 ezer forintot. A csaló a soproni rendőröknek beismerő vallomást tett.

A Lővér fedett uszoda értesíti kedves vendégeit, hogy november 1 és 4 között 9.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi szervezete nov. 6-án /kedden/ Kópháza község lakóinak szervez véradást d.u. 3-tól este 7 óráig a helyi Művelődéi Házban.

19 kurd nemzetiségű határsértőt fogtak el a soproni határőrök. A török állampolgárokkal együtt lebukott három embercsempész is, akik közül kettő török, egy magyar állampolgár. Németh János határőr alezredes az Ikva Rádiónak elmondta: remélik, hogy rövidesen a teljes embercsempész hálózatot sikerül majd felgöngyölíteni.

Megkezdi szereplését az idei Euroligában a GySEV-Ringa női kosárlabdacsapata. A vasutas hölgyek a nyitómérkőzésen a spanyol Valencia együttesét fogadják holnap este 18 órától a sportcentrumban.

Szombaton, Münchenben került sor a Ronchetti Kupa sorsolására. Németh Emil a Soproni Postás női kosárlabda csapatának szakosztály elnöke az Ikva Rádiónak elmondta, hogy elégedettek a sorsolással. A Postás az E csoportba került, s így az osztrák Klosternauburg, a cseh Prága és a jugoszláv Vojvodina együttesével fognak megmérkőzni a továbbjutásért. Az első mérkőzést Sopronban rendezik november 15-én a vendég Prága ellen.

A Soproni Okmányiroda tájékoztatja a lakosságot, hogy technikai fejlesztés miatt holnap a lakcím igazolvány, a személyazonosító igazolvány, és a vezetői engedély ügyében az ügyfélfogadás szünetel.

Eddig 11 darab gyanús küldeményt vittek be a soproni ÁNTSZ irodájába. Dr Amberger Erzsébet városi tiszti főorvos Rádiónknak elmondta, hogy két levelet küldtek Budapestre az epidemiológiai központba. Mindkettő negatívnak bizonyult. Minden bejelentést komolyan vesznek, de szorosan együttműködnek a rendőrséggel, hogy a feladót megtalálják és méltóképpen megbüntethessék.

A Bánfalváért Baráti Kör Egyesület gyertyagyújtásra várja mindazokat, akik emlékezni és tisztelegni kívánnak a világháborúkban elesett hősök előtt. A kegyeleti megemlékezés a Hajnal téri hősi emlékműnél november 2-án, 16 órakor kezdődik, emlékbeszédet mond Igrecz Katalin, a Bánfalváért Baráti Kör Egyesület elnöke.

A Hotel Sopron idén is az autósok rendelkezésére bocsátja parkolóját Halottak Napja alkalmából. A területet ma délben nyitják meg és péntek estig lehet használni. A szálloda vezetése kulturált vezetést kér a gépkocsik tulajdonosaitól.

A baptista egyházhoz csatlakozva, soproni baptista gyülekezet is támogatja az afganisztáni segélyakciót. A gyülekezet lelkésze rádiónknak elmondta, hogy közösségük és minden keresztény közösség fontos feladatának tekinti a szeretet szolgálatot és a békemissziót.



2001. oktĂłber 30., kedd 15:26


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület