CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Továbbra is veretlen a GYSEV-RINGA

Euroliga : BRAVÚR BRNOBAN

BK GAMBRINUS BRNO (Cseh) - GYSEV-RINGA 71:73 (15:20, 20:21, 21:14, 15:18)

Óriási sikert ért el az eddig veretlen GYSEV-RINGA! Egy igen változatos, izgalmas találkozón saját otthonában sikerült legyőzni Európa egyik legpatinásabb csapatát!

Kb. 150 lelkes soproni szurkoló biztatása közepette a hazaiak kezdtek jobban és a 4. percben 6:0-ra vezettek. Szerencsére a soproniak percei következtek és 8:0-s rohammal már a mieinknél volt az előny. A Bevilaqua helyére beállt Török és természetesen Balogh jó teljesítményével sikerült a negyed végére 5 pontos előnyt szerezni. A Vilipic-Kovacova kettős sokáig remekül tartotta Sztyepanovát, a hazaiak orosz centerét, de a második negyedben ennek ellenére ő tartotta a lépést a GYSEV -vel. Vilipic azért ügyesen forgatta be néhányszor és így a félidőre 6 pontos vendég előny maradt.

A folytatás hatalmas izgalmakat tartogatott. Bár az elején Balogh labdát lopott Sztyepanovától, azonban Borecká csatasorba állításával nagyot fordult a játék képe. Ezután egy 15:0-s rohamot produkált a hazai csapat és ezzel egyszerre 9 pontos hátrányból 6 pontos előny keletkezett. A GYSEV azonban éppen azért jó csapat, mert a nehéz pillanatokban is magára talál és javítani tud. Most Eördögh triplájával és Bevilaqua duplájával sikerült felzárkózni és egy pontos hátránnyá változtatni a 6 pontost. A záró játékrészben aztán még fokozódtak az izgalmak. A 36. percben 80:69-re! vezetett a Gambrinus. Szerencsére az utolsó percekben a brnoiak fáradni kezdtek és sikerült több labdát elcsenni tőlük, amihez hozzájárult a jól összeállt védekezés is. Az utolsó perc elején Zirková dobott egy triplát és ezzel már 2 ponttal a GYSEV vezetett és ezt az előnyt óriási izgalmak közepette meg is tudta tartani a befejezésig. Gratulálunk lányok!

BRNO: MACHOVÁ 8/3, Godályová 3, VITECKOVÁ 12/6, Vodicková 8, SZTYEPANOVA 27, Cs: Jarrchovská -, Kameniková -, Vecerová 2, BORECKÁ 9/3, Blahusková 2. Edző: Jan Bobrovski.

GYSEV: Bevilaqua 8/3, ZIRKOVÁ 13/3, BALOGH 19/3, Kovácová 3, VILIPIC 11, Cs: SERES 6, TÖRÖK 6, EÖRDÖGH 7/3. Edző: Farkas Sándor.



Tvordy György

2001. november 08., csütörtök 12:35


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület