CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 27., szombat, Zita napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Jobb volt a magyar csapat

GYSEV-RINGA: hibátlan Euroliga

GYSEV-RINGA - FENERBAHCE 92:69 (30:17, 26:20, 16:18, 20:14)

Felfokozott érdeklődés nyilvánult meg a találkozó iránt. Jól kezdtek a hazaiak, hamarosan 9:2-re elhúztak. Ebben a szakaszban Bevilaqua jeleskedett labdalopással és triplákkal. Balogh is a tőle megszokott határozottsággal szerezte pontjait. Seres volt a ponterős center, míg Vilipic határozatlan volt. Bevilaqua gyűjtötte a faultokat, Töröknek kellett felváltania. A folytatásban is növelte előnyét a GYSEV, főleg a mezőny emberek tettek ki magukért. Ezt állíthatjuk még akkor is, ha Zirkova kissé bátortalanul szerepelt, nem tudott dobóhelyzetet kialakítani. Kovacova a védekezésben volt hasznos, de sajnos a támadó palánk alatt hiányoztak az Ő pontjai is. A vendégeknél Zakaluzsnaja és McCulley centerek voltak veszélyesek. A kis embereik sokat vezetgették a labdát és gyakran eladták, amiből a GYSEV gyors lerohanásokat vezethetett. Zirkova a harmadik negyedben dobta első dupláját és utána még szerzett hat pontot. Seres és Bevilaqua hagyott ki ordító ziccert, de még ez a hiba is belefért a mai estén. A befejezés előtti utolsó percekben Dénes és Horváth Zs. is pályára lépett és a csere játékosokkal is sikerült húsz pont fölé vinni a különbséget.

Bevilaqua bátor kísérlete a török center mellett

Biztos győzelmet ért el a GYSEV a hírénél gyengébb produkcióval csalódást keltő törököknél. A találkozó nem tudta tűzbe hozni a közönséget, mivel a GYSEV nem tudott folyamatos, jó játékot játszani, amiben talán az is benne volt, hogy az ellenfél nem tudott jelentős ellenállást tanúsítani. Mindenesetre a hazai center gondok jól látszottak és Vilipic, valamint Kovacova hétközi egészségi gondjai rányomták bélyegüket a teljesítményükre. Az bíztató, hogy ilyen nehézségek ellenére is fölényesen győzött a soproni élcsapat. Eddig veretlenül állnak az Euroligában.

GYSEV: BEVILAQUA 14/6, Zirkova 10, BALOGH 23/9, SERES 19/3, Vilipic 8, Cs: Török 2, EÖRDÖGH 8, Kovacova 6, Dénes -, Horváth 2. Edző: Farkas Sándor.

FENERBAHCE: Akin 6, Ozcelik 9/3, Mete 2, McCULLEY 19/3, zakaluzsnaja 22/3, Cs: Evrengül 2, Gökce 3/3, Ozyigit 2, Albayrak 4. Edző: Zafer Kalaycioglu.



Tvordy György

2001. november 15., csütörtök 16:31


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület