CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Ünnepség sorozattal készül Sopron az 1921. évi népszavazás 80. évfordulójára. December 13-án és 14-én a Város különböző pontjain tartanak megemlékezést és koszorúzást. Pénteken 11.00 órakor a Városházán díszelőadáson mutatják be az MTV Soproni Körzeti Stúdiójának népszavazásról készített dokumentum filmjét.

Jótékonysági délutánt tart december 10-én hétfőn 18.00 órától a Családsegítő Intézet. A rendezvény a Mentőöv Alapítvány szervezésében, a Rotary Klub támogatásával zajlik majd.

Új határátkelő nyílt Zsira és Locsmánd között, melyet gyalogosan és kerékpárral vehetnek igénybe.

December 7-én, pénteken tárgyalja első lépésben a megyei közgyűlés a jövő évi költségvetést.

Véradásra várják Fertőszentmiklós lakosait holnap 13.00-tól 17.00 óráig az Egészségházban.

A UNICEF magyar nemzeti bizottsága „Apró az aprókért” címmel gyűjtő akciót szervezett gyermekek megsegítésére. A postákon perselyeket helyeztek el, ahová bárki bedobhatja az Euro bevezetésével megszűnő valuták érméit.

Csaló járja Sopron utcáit, aki a lakásokba becsöngetve azt hazudja, hogy a Kórház Gyermekosztálya javára gyűjt. Dr. Vargha Péter igazgató főorvos azt kéri a soproniaktól, hogy senki ne adjon az ismeretlen nőnek adományt.

Karitatív divatshow-nak ad otthont a Gyermek és Ifjúsági Központ december 29-én este hét órakor. Show-hoz szépségverseny is csatlakozik, amikor is a Tél Szépét választják meg. Városunk ezúttal Miss és Mr. Sopront is választ majd. A válogató december 16-án 15.00 órakor a Sopron Plaza-ban lesz.

,,Adventtől karácsonyig” címmel minden szombaton a Festőteremben foglalkozásvezetők segítségével készíthetnek ajándékokat az érdeklődők. A foglalkozások szombatonként délelőtt ill. délután 4-4 órásak. A nagy érdeklődésre tekintettel a szervezők kérik az előzetes bejelentkezést a Széchenyi tér 17-18. sz. alatti jegyirodában.

A második Borrmarketing konferenciának ad otthont holnap és holnapután a Sopron Hotel. A konferencia fővédnöke dr, Vonza András földművelési és vidékfejlesztési miniszter. A konferencia második napján kihirdetik a borcímke verseny eredményét.

Működésre kész a Dalos-hegyi sípálya. A füvet lekaszálták, a sífelvonó üzemkész. A Tanulmányi Erdőgazdaság kezelésében levő pálya használatához már csak két dolog hiányzik: a szakvizsgával rendelkező sífelkvonó kezelő és a hó.

A Magyar igazság és élet pártja harkai szervezete politikai nagygyűlést tart holnapután este fél hétkor a harkai művelődési házban.



2001. december 05., szerda 11:49


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület