CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


A Soproni Önzetlen Szolgálat sok szeretettel vár minden nyugdíjast, hajléktalant, kis-és nagycsaládost, egyedülállót és mindenkit aki arra jár, egy finom fánkra, gyümölcsre és forró teára december 23-án vasárnap 9 órától a Széchenyi téren. A Szolgálat sátrat állít ezen a napon a téren.

Megyei képzőművészeti Tárlatot rendez megyénk önkormányzata és múzeumi szervezete. Bemutatkozásra pályázhatnak a Győr-Moson-Sopron megyében élő vagy innen elszármazott művészek. A művek beadási határideje 2002. Január 25. További info. 06/96-319-339

A Miniszterelnöki Hivatal Országimázs Központja új hagyományt teremtve, ismét központi ünnepségekkel köszönti az új esztendőt. A zenés-táncos-tüzijátékos mulatságok helyszíne Budapest mellett Sopron és Szolnok. A vigasságok helyszíne a Fő tér lesz, a kis várkerületi parkolóban pedig kivetítőn lehet végigkísérni az eseményeket. Mint azt dr Tóth István, Zoltán az Országimázs központ vezetője az Ikva Rádiónak elmondta: Nagyon örül, hogy éppen Sopront választották ki, mert városunk vezetőivel mindig is eredményesen működtek együtt.

Az ünnepek miatt megváltozott munkarend miatt a soproni polgármesteri hivatalban december 21-én és 28-án, pénteken 13 és 17 óra között, ill. az okmányirodában 9.30.-tól 12 óráig lesz ügyfélfogadás. 22-én, és 29-én, szombaton 8 és 12 között várják a város polgárait.

Ma ülésezik Sopron közgyűlése. A képviselők 23 napirendi pont megvitatását tervezik. Rendeletet alkotnak a helyi buszjáratok jövő évi díjtételeiről, a távhőszolgáltatás díjairól, a Kulturális és Konferencia Központ beruházási tervéről.

A UNICEF magyar nemzeti bizottsága „Apró az aprókért” címmel gyűjtő akciót szervezett gyermekek megsegítésére. A postákon perselyeket helyeztek el, ahová bárki bedobhatja az Euro bevezetésével megszűnő valuták érméit.

Karitatív divatshow-nak ad otthont a Gyermek és Ifjúsági Központ december 29-én este hét órakor. A Show-hoz szépségverseny is csatlakozik, amikor is a Tél Szépét választják meg. Városunk ezúttal Miss. és Mr. Sopront is választ majd.

A Vöröskereszt Területi és községi szervezetei véradásra várják ma Csapod község polgárait, 15.30-19.00 a helyi általános iskolában.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Soproni Csoportja ingyenes bébiétel osztást rendez holnap és holnapután a Sportfelügyelőség épületében a Ferenczy János utcában. 12.00 és 13.00 óra között várják a rászorulókat.



2001. december 20., csütörtök 12:42


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület