CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 8., szerda, Mihály napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Egy női - egy férfi

Kupa mérkőzések első napja

Ronchetti Kupa

USK BLEX PRAHA - SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK 57:81 (15:29, 12:14, 12:24, 18:14)

Jól védekeztek a soproniak a magas szerkezetű prágaiak ellen, és a kezdeti izgalmakon túljutva a dobások is egyre inkább betaláltak. Fodor két remek triplát szórt és Ambrus a tábla alól volt eredményes, így a félidőre már jelentős vendég előny alakult ki. A folytatásban már több volt a hiba mindkét részről, de a magas hazaiak ellen a Sljahova, Ambrus, Russai hármas sikerrel vette fel a küzdelmet és a félidőre már 16 pontra nőtt a magyarok előnye. A Postás magas játékosai a második félidőben is lejátszották a prágaiak centereit és magabiztosan 28 pontra növelték az előnyüket. A befejező negyed már csak formalitás volt, a soproni cserejátékosok is biztosan tartották az előnyt és megőrizték a magabiztos újabb győzelmet.

PRAHA: Mikolajová 3/3, VORAVKOVÁ 16/9, VESELÁ 11, Vojtová 4, Gerstrenová 10, Cs: Hlavacková -, Kreuzová 2, Vodracková 5/3, Rejchová 6. Edző: Ivan Benes.

POSTÁS: Najdenova 3, Csákány 7, FODOR 11/6, AMBRUS 22, SLJAHOVA 26/6, Cs: Englert -, RUSSAI 10/6, Fűrész 2, Farkas -, Takács -. Edző: Meszlényi Róbert.

Magyar Kupa

SOPRONI ÁSZOK KC - ALBACOMP-UPC 79:87 (17:26, 23:18, 14:18, 25:25)

Sajnos az Ászok megilletődve kezdte a találkozót és ez másfél negyeden át tartott. Addigra már 22 ponttal vezetett az Albacomp, amikor végre beindult a hazai kosár gyártás. Sztojkovics elkezdte dobálni a három pontosokat és a többiek is ügyesen védekeztek, támadtak. A nagy hátrány fokozatosan csökkent és félidőre csak négy pontos hátrány alakult ki. A második félidőben először Williams dobott 8 pontot zsinórban, majd megint soproni percek következtek, de a záró felvonásra így is maradt 8 pontos vendég előny. Az utolsó négy percben izgalmas, jó játék alakult ki, sajnos mindig a fehérváriaknál volt az előny és biztosan őrizték 6-8 pontos vezetésüket. A végén személyi dobó taktikai harc folyt, de ebben is hajszálnyival az A csoportosok voltak jobbak. Végül is egy jó színvonalú találkozón a nagyobb tapasztalattal és jobb játékosokkal rendelkező alakulat szerezte meg a továbbjutást jelentő győzelmet.

ÁSZOK: SZTOJKOVIC 25/15, BOGDÁN 10, WALKE 19, Sajni 8, Polster 2, Cs: Stan 5, Körtélyesi 3/3, Jávorsztki 7/3. Edző: Zorán Kmézics.

ALBACOMP: BOROS 22/12, CSIRKE 20/12, WILLIAMS 18/3, GÓBI 18/3, Báder 1, Cs: Matus -, Bencze 8. Edző: Sterbenz László.



Tvordy György

2001. december 20., csütörtök 13:57


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület