CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 30., kedd, Katalin, Kitti napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Nyílt napot tartanak holnap 10 órától 14.óráig a Soproni Egyetemen/B.épület 2.em. 8.sz.tanterem

Az oktatási minisztérium törvényelőkészítő-, és alkotó munkája során a településeket érintő kérdéseknél a jövőben egyeztet a Megyei Jogú Városok Szövetségével. Az erről szóló megállapodást Sopronban írta alá Pálinkás József oktatási miniszter, és Szita Károly, a szövetség elnöke. Az egyezmény részeként az oktatási tárca szakmai segítséget nyújt a nagyvárosokban működő oktatási intézmények fejlesztéséhez.

Tegnap a kosárlabda bajnokság csúcs rangadóján a GYSEV - Ringa a Pécs együttesét fogadta a sportcentrumban. Az izgalmas és fordulatos, parádés megoldásokkal tűzdelt mérkőzésen hazai győzelem született: 59-51 arányban. Ezzel a győzelmével a GYSEV Ringa döntő lépést tett az alapszakasz megnyeréséhez.

Az országgyűlési választásokat megelőző kampányhoz ingyenes hirdetési felületeket biztosít a jelölteknek a soproni önkormányzat. A jelöltek emellett –piaci áron - a reklámcégek óriásplakátjain is népszerűsíthetik magukat.

Megyei képzőművészeti tárlatot rendez megyénk önkormányzata és múzeumi szervezete. Bemutatkozásra pályázhatnak a Győr-Moson-Sopron megyében élő vagy innen elszármazott művészek. A művek beadási határideje 2002. Január 25. További info. 06/96-319-339

A Magyar Kultúra napján, ma 18 órakor a volt vármegyeháza dísztermében ünnepi esten vehetnek részt az érdeklődők. Balogh Zoltán, református lelkész, miniszterelnöki vallási főtanácsadó tart előadást Kultúra és vallás a 21. Században címmel. Közreműködik a Fidelissima Vegyeskar, Arany János karnagy vezetésével.

A Vöröskereszt véradást szervez ma 16.00-tól 19.00 óráig Iván község: polgárainak a helyi általános iskolában.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Agrárkamara az idei agrártámogatások pályázati Lehetőségeiről, a családi gazdaságok kiemelt támogatásáról tart tájékoztatót ma este hat órától a lövői kultúrházban. Előadók: Modok Jenő kamarai titkár és Dénes Tünde főtanácsos

Sopron Megyei jogú Város Önkormányzata lakossági fórumot tart a Füredi sétány útépítését előkészítő tervezési munkákról, a feladatok egyeztetéséről ma 16-órai kezdettel a polgármesteri hivatal nagytermében.

A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezete előadóülést rendez a Sopron és Környéke Víz-és Csatornamű Rt. irányítástechnikai rendszeréről ma 14 órakor a MTESZ-székház I. emeleti előadótermében.



2002. január 22., kedd 13:30


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület