CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Diákélet - diákszáj  

Széchenyi Bál 2002

Ezen a hétvégén került megrendezésre a Széchenyi István Gimnázium hagyományos bálja, melynek a Gyermek és Ifjúsági Központ adott otthont ezúttal is. A bál annyiból volt különleges, hogy az iskola most ünnepli fennállásának 150. évfordulóját. Hasonlóan az előző évekhez, ez a bál is nyitótánccal indult, melynek keretében az iskola diákjai szórakoztatták a nagyérdeműt, vagyis a diáktársaikat és szüleiket. A nyitótánc után a Flört lépett színpadra, és egészen éjfélig ők gondoskodtak a diáksereg szórakoztatásáról.

Pontban 10 órakor mindenki legnagyobb örömére a lányok kerültek sorra, és az iskola diákjaiból összeállt tánccsapat kán-kánnal szórakoztatta közönségét. A produkciójuk óriási sikert aratott, és minden egyes lábemelést tapsvihar kísért. A táncos lányok legnagyobb örömére a közönség hatalmas tapssal és újongással követelte, hogy ismételjék meg a táncot, mely egyszerűnek éppenséggel nem nevezhető, ügyességet és jó kondíciót igényel, de a lányok másodszorra is sikert arattak.

Éjfél után egy másik együttes lépett fel, mely nemcsak küllemében mutatkozott másnak, hanem zenei stílusában is sokkal keményebb volt. Mondhatjuk, hogy itt véget ért a bál is, mivel egy olyan zenei blokk következett, mely bár nem volt rossz, bálra mégsem volt való. 1 óra előtt néhány perccel újra a Flört vette át a szót, de ekkorra már a báli hangulat végleg feledésbe merült, és az előző blokk alatt igencsak megfogyatkozott tömeg már nem tudott visszazökkenni a báli hangulatba, de ideje sem volt már rá, mivel néhány szám után felkapcsolódtak a lámpák, az együttes elbúcsúzott, és akik kitartottak idáig, azok is másfele vették az irányt.[Széchenyi Bál 2002]

Gludovátz Gábor



2002. január 31., csütörtök 12:54


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület