CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Politikai fórumra várja az érdeklődőket dr. Szájer József országgyűlési képviselő 18.00 órakor a Vas-Villa aulájában.

Festési munkák miatt nem látogatható a Stornó-ház. A gyűjteményt és a helytörténeti kiállítást február 23-án nyitják meg ismét a nagyközönség előtt.

„Felkészülten Európában” címmel, oklevelet adó képzést indít a Fiatalokkal Európáért Alapítvány. Mindazon fiatalok jelentkezését várják, akik a közeljövőben felvételiznek jogi, közgazdasági, média, pedagógiai, kommunikációs, nyelvi vagy nemzetközi kapcsolatok szakra felsőoktatási intézménybe. Bemutató óra a Berzsenyi líceumban február 11-én hétfőn 15.00 órakor lesz. Jelentkezni a következő telefonszámon lehet:06.30/ 2381260.

Diákújságíró képzést indít az Aktív Soproni Ifjak, vagyis az AKSI, február 16-17-én és március 2-án, szombati és vasárnapi időpontokban. Az oktatást a Népszabadság és a Kisalföld tapasztalt újságírói tartják. A képzés díja 1.500 Ft. Jelentkezni lehet Strenner Szilárdnál a következő mobil számon: 06 30 271-30-53.

A Mária Dorottya Evangélikus Szabadegyetem rendezésében holnap délután négy órakor a "Tájszó fogalmáról és a magyar tájszótárakról" tart előadást Balogh Lajos megbízott előadó. Helyszín: a Líceum színházterme. A rendezvényt a soproni értelmiségnek, az érettségi előtt állóknak és a nyelvtudomány, néprajz iránt érdeklődőknek ajánlják.

A jugoszláv Vrsec együttesét fogadja Ronchetti kupa mérkőzésen a Soproni Postás Tabán Trafik női kosárlabdacsapata. Amennyiben Meszlényi Róbert tanítványai legalább egy ponttal nyernek, a klub történetében először jutnak a 8 közé a rangos nemzetközi kupában.

Sportgálát rendez a Polgármesteri Hivatal szombaton 16 órától a Sportcentrumban. A programban fellép Nemcsák Károly színművész, majd azokat a sportolókat köszönti a város, akik eredményesen képviselték Sopront az elmúlt esztendőben.

Színjátszó találkozónak ad otthont május 4-én és 5-én a mosonmagyaróvári Flesh Károly Kulturális Központ. Jelentkezni március 31-ig lehet a Ház címén: Mosonmagyaróvár 9021 Pf. 152. Érdeklődni lehet: 06/96 217-388

Holnap 8.00-14.00 között a Tesco Globál Rt és a Falco Rt munkatársait, 14.00-től 17.00 óráig a Rendészeti Szakközépiskola hallgatóit várják véradásra a Területi Vérellátó Intézetben.

"Meglepetések" címmel a Soproni Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar ad műsort a Pannónia Med Hotelben február 8-án pénteken, 19.00 órakor. Vezényel Dárdai Árpád.



2002. február 06., szerda 11:39


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület