CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Értékrendváltásra van szükség

Az Magyar Szocialista Párt megyei kampány-nyitó nagygyűlése

    A soproni Tesco áruház parkolójában elhelyezett kampánysátor volt a helyszíne február 8-án az MSZP megyei kampánynyitó nagygyűlésének. A rendezvény vendége Keller László, az MSZP parlamenti frakciójának helyettes vezetője, a házigazdája Kránitz László a 7. számú választókerület országgyűlési MSZP képviselőjelöltje volt, a műsort Csocsesz, a Dáridó-sztár szolgáltatta.

    A kormány leváltása, a megyében pedig mind a hét választókerületben a szocialista képviselők győzelme a legfontosabb célok egyike - jelentette ki Kránitz László a Sopronban rendezett nagygyűlést bevezetőjében. "Sopron semmit nem nyert azzal, hogy Szájer József az országgyűlési képviselője" - mondta Kránitz László, aki a parlamentben tisztességes képviseletet ígért.

    A kampánynyitó gyűlésen még jelen volt – Pozsgay Balázs, Szabó Sándorné, Balogh József, Stipkovits Pál, Papp József, dr. Horváth Ferenc – a megye hét választókerületének MSZP képviselőjelöltje, akik ismertették programjukat.

    Alapvető értékrendváltásra van szükség, nyilatkozta Keller László, aki kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy a soproni helyszínnel rendezett megyei kampánynyitó gyűléstől elsősorban azt várja, hogy további híveket szerezzen a szocialista pártnak, az egyéni jelölteknek.
- Minden rendezvény hozzájárul a jelöltünknek, Kránicz Lászlónak a támogatásához - nyilatkozta a politikus, aki hangsúlyozta: "úgy gondolom, hogy még nagyon sok rendezvényt kell neki lebonyolítani ahhoz, hogy ezt a Fidesz-fellegvárat fel tudja törni és MSZP-s Kránitz-fellegvárrá tudja tenni."
    Keller László azt is kifejtette, hogy a demokratikus értékrendet szeretnék megszilárdítani, mint mondta, "helyreállítani azt a demokratikus deficitet", amit most mindenki tapasztalhat. Mindenképpen szükségesnek nevezte a szociális irányváltást: fordulatot kell végrehajtanunk, modernebb és fejlettebb gazdaságot szeretnénk, tehát olyan programot kell meghirdetnünk és megvalósítanunk, amely elősegíti a gazdaság nagyobb ütemű fejlődését – nyilatkozta a politikus.

GE-TÉ



2002. február 09., szombat 18:40


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület