CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin 2000.05.25.

Nagyszabású bemutatót tervez ma délután fél négyre a Vám és Pénzügyőrség országos Parancsnoksága. A Merkur Elit Alakulat programjában többek között kutyás kábítószer keresés, önvédelmi bemutató, szituációs gyakorlatok szerepelnek. A rendezvény helyszíne az Erkel Ferenc Általános Iskola előtti tér.

Árvízkárosult gyermekeket helyez el a brennbergvölgyi faházakban a nyár folyamán a Kisalföld Volántourist. Kérik a segítő szándékú soproniak jelentkezését személyszállító, étkeztető, felügyelői munkára, ill. várnak ajándék egységcsomagokat és pénzadományokat is. Jelentkezni lehet az Erzsébet u. 2-es szám alatt, vagy a 328 - 113-as telefonszámon.

A fertődi Esterházy kastélyért tüntetést szervez június 17 -re a Szabad Demokraták Szövetsége. Bár két évvel ezelőtt az országgyűlés határozatot fogadott el a világhírű barokk épület együttes rekonstrukciójára, azóta semmi sem történt. A tiltakozás célja hogy előremozdítsák a fertődi kastély ügyét.

Sopron Megyei Jogú Város közgyűlése lesz ma reggel fél kilenctől a Városháza nagy üléstermében. A képviselőtestület egyebek mellett a Sopron Aranyhegyi Ipar Park Kft. értékesítési stratégiájával és fejlesztési koncepcíójával, valamint az ápoló gondozó otthonok energia felhasználásának felülvizsgálatával foglalkozik.

Megyei Díjlovagló versenyt tartanak május 27 -én, délelőtt fél tizenegytől nagycenki Széchenyi - kastély lovas pályáján. A kétnapos versenyt a Horváth és Lukács Lovas Club, valamint a SMAFC Díjlovagló szakága szervezi.

A soproni képviselőtestület csütörtöki rendes ülése után rendkívüli közgyűlésen tárgyalják meg a lakbérrendelet módosításáról szóló napirendi pontot.

Éles lőgyakorlatot tart a Soproni Rendészeti Szakközépiskola május 29. és június 1. Között a harkai katonai lőtéren.

Új menetrend lép érvénybe május 28-tól vasárnaptól a Kisalföld Volán és a GYSEV Rt vonalain .További tájékoztatást a vasútállomás információs irodáján adnak.

A Hősök Napja alkalmából megemlékezés és koszorúzás lesz a Bánfalvi Hősi Temetőben május 28-án vasárnap délelőtt fél tízkor. A megemlékezés a Deák téri Tüzér -emlékműnél folytatódik 11.00 órakor. Közreműködik a Soproni Ifjúsági Fúvószenekar.

Dr. Szájer József országgyűlési képviselő, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője pénteken fogadóórát tart a Fő tér 5.szám alatt, a volt Vármegyeházán.

Soproni Petőfi Színház és a Pro Kultúra Sopron Közhasznú Társaság felajánlotta május 28 -i évadzáró előadás teljes bevételét a tiszai árvízkárosultak javára. Ezen az ünnepi előadáson kerülnek átadásra az 1999/ 2000 -es évad munkáját elismerő díjak is: Kabos Gyula - díj, a Pro Kultúra Sopron Aranygyűrű, az Arany Maszk - díj és a Kónya Sándor emlékdíj.

Tengerdi Antal alpolgármester pénteken délelőtt kilenc és tizenkét óra között tartja meg májusi fogadónapját városházi hivatalában.



2000. május 25., csütörtök 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület