CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 1., szerda, Fülöp, Jakab, Amarilla napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Tegnap este hét órakor erdőtűzhöz riasztották a soproni tűzoltókat. Hegedűs László tűzoltószázados az Ikva Rádiónak elmondta, hogy mintegy két hektáron, fiatal telepítésű erdő égett a Taródi vár mögött, a Kőfejtő út és Hársfa sor találkozásánál. Nagy erőkkel vonultak a helyszínre, 23.00 órára a tüzet sikerült eloltani. Okait vizsgálják.

Február 28-án, csütörtökön ülésezik városunk közgyűlése. A napirendi pontok között egyebek mellett szerepel: az önkormányzat vagyonáról, a tulajdonosi jogokról szóló rendelet módosítása, Sopron közlekedési rendszerének helyzete valamint a szociális intézményekre vonatkozó rekonstrukciós program tervezése és indítása.

Új rendőrkapitánya lesz Sopronnak március 1-től. Tellesz Endre, aki hét évig vezette a soproni kapitányságot, Kapuvárra kerül, míg az ottani megbízott vezető dr Boros Gábor elfoglalja Sopron rendőrkapitányi székét.

A Harkai katonai lőtéren szerdán és csütörtökön 08.00-13.00 óráig éles lőgyakorlatot tart a határőrség .

A Soproni Diabétesz Klub összejövetelt tart a rendelőintézet ebédlőjében a Lenkey utca 1-3.sz. alatt csütörtökön délután 17.00 órától.

A Magyar Vöröskereszt Soproni Szervezete véradásra várja Kópháza község polgárait holnap a kultúrházban 15.00-19.00 óráig.

A felújítási munkák befejeződtek a Stornó–házban. A helytörténeti kiállítás és a néprajzi gyűjtemény ismét várja a látogatókat.

„Felkészülten Európában” címmel, oklevelet adó képzést indít a Fiatalokkal Európáért Alapítvány. Mindazon fiatalok jelentkezését várják, akik a közeljövőben felvételiznek jogi, közgazdasági, média, pedagógiai, kommunikációs, nyelvi vagy nemzetközi kapcsolatok szakra felsőoktatási intézménybe. Jelentkezni a következő telefonszámon lehet:06.30/ 2381260.

Diákújságíró képzést tart az Aktív Soproni Ifjak, vagyis az AKSI, március 2-án, szombati és vasárnapi időpontokban. Az oktatást a Népszabadság és a Kisalföld tapasztalt újságírói tartják. A képzés díja 1.500 Ft. Jelentkezni lehet Strenner Szilárdnál a következő mobil számon: 06 30 271-30-53

Színjátszó találkozónak ad otthont május 4-én és 5-én a mosonmagyaróvári Flesh Károly Kulturális Központ. Jelentkezni március 31-ig lehet a Ház címén: Mosonmagyaróvár 9021 Pf. 152. Érdeklődni lehet: 06/96 217-388

Dr. Szájer József országgyűlési képviselő személyi titkára, dr. ifj. Arszin Miklós minden héten pénteken 15-16,30 között fogadóórát tart a polgármesteri hivatal első emeleti képviselő irodájában.



2002. február 25., hétfő 11:56


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület