CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin 2000.06.23.

Ma este hat órakor kezdődik el a Soproni Ünnepi Hetek rendezvénysorozata. A mazsorettek és gyermek néptáncegyüttesek felvonulása után dr. Gimesi Szabolcs polgármester nyitja meg a programok sorát a Fő téren. Az Ünnepi Hetek eseménysorozata július 15-ig tart.

Negyvenhetedik alkalommal rendezik meg a hétvégén a vasutas természetjárók országos találkozóját a brennbergi Gyermek- és Ifjúsági Táborban. A túratervek között szerepel ausztriai és Fertő-parti útvonalak teljesítése.

A GYSEV Pályafenntartási Vonal felügyelősége vágány-karbantartási munkák miatt Sopronban a Kőszegi úti átjárót június 24-én 8 órától június 29- én 8 óráig, továbbá a Balf - Kópháza közötti átjárót június 26-án este 11 órától június 27-én 1 óráig teljes szélességében lezárja. Az útzár ideje alatt a Sopron - Harka közötti buszjáratok a Batsányi út - Felsőbüki út felé kerülnek.

Július 3-án elkezdi műsorainak sugárzását a Magyar Televízió soproni körzeti stúdiója. Koczka Tibor szerkesztőségvezető szerint mára kialakítják a teljes stábot. Ugyancsak a mai napon a Magyar Televízió és a regionális stúdiót üzemeltető kft. képviselője aláírja az együttműködési szerződést.

Az 1998. évi szombathelyi Nemzetközi Textilbiennálé díjazottjainak kiállítása nyílik ma délelőtt 11 órakor a soproni Festőteremben. A tárlat július 23-ig tekinthető meg, naponta 10 és 18 óra között.

Tengerdi Antal alpolgármester havi fogadóóráját ma délelőtt 9 órától 12 óráig tartja meg a Városháza első emeletén található irodájában.

Lövő és Nemeskér polgárait várják véradásra június 20-án, kedden délután két órától este hét óráig a lövői kultúrotthonba. A véradás rendezője a Magyar Vöröskereszt Soproni és helyi szervezete.

Hamarosan elkezdődik annak a lakóparknak az építése, amelynek kezdeményezője Széchenyi Mihály. A Bécsben élő arisztokrata gróf Széchenyi István testvérének leszármazottja. A harmincmillió schillinges beruházással százötven ház kerül tető alá.

Coca Cola Road Show-ot rendeznek vasárnap 14-től 20 óráig a Sopron Plaza főbejáratánál! Óriásjátékok, emberi csocsó, mászófal, csúszda, bungee run, élménykamion, melyek kipróbálása teljesen ingyenes, sőt, mindenki ingyen üdítőt és ajándékot kap!

A nap folyamán sztár műsorvezetők, akrobaták, jégszobrászok szórakoztatják az érdeklődőket. Lesz karaoke, hangutánzó játék és halászat!

A rendezők mindenkit várnak! én 8 óráig, to



2000. június 23., péntek 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület