CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin 2000.06.28.

Az Egészségügyben Dolgozók Demokratikus Szakszervezete demonstrációt tart országszerte egy időben. A tüntetés pénteken este hat és hat óra 5o perc között lesz a soproni Fő téren. A szervezők a demonstráció támogatását kérik a civil szervezetektől és a lakosságtól. Egyben kifejezik azt az álláspontjukat, hogy tüntetésük nem politikai,hanem össztársadalmi ügy.

Tizenkét-tagú macedón küldöttséget fogad ma délután három órakor a volt Vármegyeházán Tengerdi Antal alpolgármester. A város vendégei megtekintik Sopron nevezetességeit, majd találkoznak az intézmények vezetőivel, a civil szerveztek képviselőivel.

 A II. Nemzetközi Kórusfesztivál ma este hétkor az Arava kórus fellépésével kezdődik el a Sopron Plazában. A rendezvénysorozat vasárnapig tart, a belépés díjtalan.

Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése tart ülést csütörtökön délelőtt fél kilenctől a Városháza nagy üléstermében. A képviselők a nyári szünet előtti utolsó ülésen 30 napirendi pont megvitatására vállalkoznak. Így többek között beszámolót hallgatnak meg a közrend és közbiztonság helyzetéről, a Fertőrákos - Sopron közötti kerékpárút építéséről, a Millennium 2000 díj adományozásáról.

 A GYSEV Pályafenntartási Vonal felügyelősége vágány-karbantartási munkák miatt Sopronban a Kőszegi úti átjárót csütörtök 8 óráig, továbbá a Balf - Kópháza közötti átjárót kedd délután 1 óráig teljes szélességében lezárja. Az útzár ideje alatt a Sopron - Harka közötti buszjáratok a Batsányi út - Felsőbüki út felé kerülnek.

 Fertőszéplak község lakóinak szervez véradást holnap délután négy órától este hét óráig a Magyar Vöröskereszt Soproni területi és Fertőszéplak községi szervezte a helyi általános iskolában.

 A Soproni Rendészeti Szakközépiskola június 28 -ig, reggel 8 és délután 4 óra között éles lőgyakorlatot tart a harkai katonai lőtéren.

 Borókay Gábor kormányszóvivő mutatja be Zentai László Sopronból elszármazott, jelenleg Budapesten élő költő-írónak az Ünnepi Könyvhét alkalmából megjelent "Rendszerváltó gazdagságunk" című kötetét a Pannónia Med Hotelben szombaton délután négy órakor. A szerző a helyszínen dedikál és válaszol az olvasók kérdéseire.



2000. jĂşnius 28., szerda 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület