CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin 2000.07.31.

A soproni Tanulmányi Erdőgazdaság Rt új, idegenforgalmi üzletágat indít ősztől, az ökoturizmus jegyében. Helyszínek: Sopron és környéke, valamint a Szárhalmi erdő területe. Emellett vadászati, ökoturisztikai programot dolgoznak ki az iváni és röjtökmuzsaji erdészet területére. Az erdőgazdaság elképzelései szerint úgynevezett vadmegfigyelő túrákat szerveznek majd. Egyelőre az igényfelmérés folyik az új kezdeményezésről.

A soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem sportcsarnokát több tízmillió forintos beruházással újítják fel. A munkálatok már javában zajlanak. A SMAFC A-csoportos kosárcsapata már az új csarnokban kezdheti meg a szezont.

Második alkalommal rendezik meg augusztus 4-én a Nagycenki Művészeti Napokat. Az eseménysorozatot gróf Széchenyi Géza nyitja meg a kastélymúzeum különtermében délután fél ötkor. Bodó Károly festőművész tárlatnyitója után a Magyar Akadémia Vonósnégyese ad koncertet a múzeum hangversenytermében.

Gázvezeték-építési munkák miatt augusztus 20-ig lezárták a közúti forgalom elől a Templom utca, Fegyvertár utca és Széchenyi tér közötti szakaszt. A Belváros utcái - a Fegyvertár, a Templom, a Kolostor, a Szent György és az Új utca, valamint az Orsolya és a Fő tér - a Hátsókapu utcán keresztül közelíthető meg.

A Széchenyi István Városi Könyvtár nyitvatartási rendje megváltozott. Augusztus 20-ig naponta fél tíztől délután ötig látogathatják az olvasók a könyvtárat, szünnap szerda és szombat. Bejárat a Petőfi tér felől.

Ágota Gábor gazdasági ügyekért felelős alpolgármester szerdán délelőtt 10 és 12 óra között tartja fogadónapját.

Balf és Fertőboz lakóit várják véradásra holnap délután három órától este hét óráig a balfi Polgármesteri Hivatalban. A véradást a Magyar Vöröskereszt Sopron területi valamint Balfi és Fertőbozi szervezetei rendezik.
 



2000. július 31., hétfő 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület