CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin 2000.10.10.

Új ügyvezetőt választottak a Pannon-Sopron Regionális TV Kft. élére. Három hónap alatt immár a harmadik ügyvezető kapott megbízatást. Az első ügyvezető, Firtl Mátyás, a Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke volt. Őt követte Horváth Zoltánné, a Pro Kultúra Kht. kulturális igazgatója. A mostani igazgató Sass András fertődi pedagógus, aki testvére a soproni Fidesz egyik alapítótagjának, Sass Lászlónak.

A Soproni Katolikus Konvent fennállásának 375. évfordulóján jubileumi hálaadó püspöki szentmisét és díszközgyűlést tartanak október 15-én a soproni Jezsuita teremben.

Új elnököt választottak az elmúlt hétvégén a Nyugat-Magyarországi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának élére. A régi elnököt, Matáncsy Jánost Fodor Imre váltotta fel ezen a poszton. Fodor Imre mintegy hétezer hallgató érdekeit képviseli az elkövetkező időben.

Sopron Megyei Jogú Város Jegyzője értesíti a lakosságot, hogy havi ügyfélfogadási napját minden hónap második szerdáján 9 és 12 óra között tarja.

A soproni Városi Könyvtár helyismereti gyűjteményének teljesebbé tételéhez kérjük segítségüket. Megvásárolnák, illetve másolatot készítenének azokból a hiányzó dokumentumokból, amelyek a könyvtárból hiányoznak, vagy nem található meg a teljes sorozat. További információk a 311-377/19-es telefonszámon.

A Vöröskereszt véradásra várja a Brau Union Sörgyár Rt. és a Sotex Rt. dolgozóit ma 10.00 és 14.00 óra között a Sörgyár szociális épületében.

"Minden idős ember egy-egy vallomás ...” - felhívás a nyugdíjasokhoz: a Széchenyi István Városi Könyvtár a Sopron Megyei Jogú Város Szociális Hivatalánál olyan pályázatot nyert, amely lehetővé teszi, hogy 50 minimál nyugdíjon élő ember ingyen iratkozhasson be a könyvtárba, ezért kérjük Önöket, hogy a korrekt elbíráláshoz az előző havi nyugdíjszelvényüket hozzák magukkal az ingyenes beiratkozásra, az Őszi Könyvtári Hét keretében ma 15-18 óra között.



2000. oktĂłber 10., kedd 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület