CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Érvényes, de eredménytelen volt a szavazás első fordulója Sopronban. Dr. Szájer József a FIDESZ-MDF jelöltje a szavazatok 48,69 %-át, Kránitz László MSZP-jelölt 35,31 %-ot, dr. Kertész Zoltán az SZDSZ-jelöltje a szavazatok 6,09 %-át szerezte meg. Egyéni jelöltként már bejutott az Országházba a FIDESZ-MDF részéről Ivanics Ferenc Kapuvár, Áder János Csorna, Medgyasszay László Győr képviselője. Az MSZP jelöltje, Balogh József győri képviselő szintén bejutott a parlamentbe.

Kosárlabda rangadó volt tegnap a sportcentrumban. A Gysev Ringa-Soproni Postás Tabán Trafik NB I-es kosárlabda mérkőzés eredménye: 74-63 a GYSEV-Ringa javára.

Dr Gimesi Szabolcs polgármester holnapra rendkívüli közgyűlést hívott össze. A napirendi pontok között szerepel változatlan tartalommal a 2002-ben induló új feladatokról szóló előterjesztés is.

A városüzemeltetési kft értesíti a lakosságot, hogy ma az Arany János, Bartók Béla, Martinovics és Tallián utcákban helyeznek el konténereket.

A soproni polgármesteri hivatal értesíti a lakosságot, hogy a választások miatt az okmányirodában az ügyfélfogadási napok felcserélődtek. Ennek megfelelően ma az ügyfélfogadás szünetel, helyette holnap délelőtt 8-12-ig ill. délután 13-16 között fogadják az ügyfeleket a Okmányiroda valamennyi részlegében.

Sopron szabad királyi város 725. évfordulója alkalmából országos Gyermekvédelmi Konferenciát rendeznek, a Pannonia Med Hotelben, szerdától péntekig. Téma: a megelőzés, a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása és annak eszközei.

Irodalmi estre várják az érdeklődőket ma este hat órára a református templomba. A műsort összeállította dr.Zilahy Józsefné, rendezte Szabó Miklós.

Éles lőgyakorlatot tartanak a Harkai katonai lőtéren ma és holnap. Kérjük, hogy a jelzett napokon kerüljék el a lőteret.

A Vöröskereszt véradást szervez Pereszteg község polgárainak holnap 15.00-től 19.00-ig a Faluházban. Április 11-én, csütörtökön délután Sopronhorpács-Und-Völcsej segítőkész polgárait várják a sopronhorpácsi általános iskolába.

A XX. Pannónia Közép-európai Ásványbörzét rendezik meg a hétvégén a Gyermek és Ifjúsági Központban. Az ünnepélyes megnyitó szombaton 9.00 órakor lesz a színház teremben.

Április végén ismét megrendezik a Dalos-hegyi kórustalálkozót. A szervezők, Pécsváradi Ágnes, Hárs Olivér és Szabó Miklós. További információkat 318-559-es telefonszámon adnak.



2002. április 08., hétfő 13:53


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület