CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


A XI. Szuperinfo 24 órás úszónap rendezvényeit tartják holnap reggeltől vasárnap 15 óráig a Lővér fedett uszodában.Holnap 9 órától a csecsemőúszást azonban megtartják. Szeretettel várnak minden érdeklődők a 24 órás úszás megtekintésére, szombaton és vasárnap,a belépés díjtalan.

A kitelepítettekre, elűzöttekre emlékeznek holnap délután négy órakor Ágfalván, az evangélikus templom előtti emlékműnél.

Futóversenyt rendez vasárnap 12.30-tól általános és középiskolásoknak a Pan Tel Sopron Triatlon Egyesület. Nevezni holnap 16.00 és 19.00 óra között lehet az Erzsébet utcai kollégiumban, vagy a Lővér Campingben vasárnap 12.30-as indulás előtt.

A városüzemeltetési kft értesíti a lakosságot, hogy ma a Vadász, Nádasdy, Huszár, Faludy, Vásárhelyi Pál és Kölcsey Ferenc utcákban helyeznek el konténereket.

A Vöröskereszt véradást szervez április 16-án kedden 15.30-től 19.00 óráig Csapod község segítőkész polgárainak az általános iskolában.

A XX. Pannónia Közép-európai Ásványbörzét rendezik meg a hétvégén a Gyermek és Ifjúsági Központban. Az ünnepélyes megnyitó holnap 9.00 órakor lesz a színházteremben.

Április végén ismét megrendezik a Dalos-hegyi kórustalálkozót. A szervezők, Pécsváradi Ágnes, Hárs Olivér és Szabó Miklós a 318-559-es telefonszámon adnak további információkat.

A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Szervezete ülést tart április 16-án kedden 14.00 órától a METESZ székházban. Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság szakemberei ismertetik az Ikva patak vízminőségi kárelhárítási tervét.

Április 22. és 28. között ismét megrendezik a Környezet-és Egészségügyi Hetet Sopronban. A programban kulturális- sport- és egészségügyi rendezvények szerepelnek.



2002. április 12., péntek 11:46


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület