CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin  2000.11.09.

A Fidesz Magyar Polgári Párt meghívásának eleget téve Sopron vendége volt tegnap Deutsch Tamás ifjúsági és sportminiszter. Este fél hétkor sajtótájékoztatót tartott a Városházán, ahol többek között szóba került az új sporttörvény, valamint a sporttámogatások ügye is.

A Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi István Geofizikai Obszervatóriumának ünnepélyes névadója lesz ma délelőtt 11 órakor. A fertőbozi objektum történetét Pantó György főigazgató ismerteti.

Soproni Vámszakmai napokat tartanak november 12-től 14-ig a Sopron Szállóban. A szakmai napokat vasárnap délután fél háromkor dr. Berényi János elnök nyitja meg.

A Magyar Tudomány Napja alkalmából ülést tartanak pénteken a soproni Egyetem tanácstermében. A programban tizenegy előadó szerepel a legkülönfélébb szakterületek képviseletében.

Aranyos fiúk avatják fel a Hotel Szieszta élményfürdőjét pénteken délelőtt 11 órakor. A vízilabda és a kajak-kenu válogatott olimpiai bajnokai adnak ízelítőt tudásukból ebből az alkalomból.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata közmeghallgatást tart ma 16.00 órától a Városháza nagy üléstermében. Napirendi pontok: tájékoztatás az Önkormányzat eddigi gazdálkodásáról és a 2001. évi költségvetési koncepciókról. Majd közérdekű kérdések, javaslatok elhangzását várják.

Ismét hód-visszatelepítés lesz a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén. A hódokat ma délelőtt fél tizenkettőkor engedik szabadon a Király- tónál. Az eseményen részt vesz dr. Günther Lutschinger és Dr. Kárpáti László Nemzeti Park-igazgatók.

Ágota Gábor alpolgármester tart fogadónapot ma délelőtt 10 órától 12 óráig városházi irodájában.

Olimpikonokkal találkozhat a soproni közönség pénteken délután öt órától a Sopron Plazában. A vendégek között találjuk Kemény Dénest, Kósz Zoltánt, Székely Bulcsút, Kemény Ferencet, Storcz Botondot és Krammerer Zoltánt.

A Kozmutza Flóra Általános Iskola és Speciális Szakiskola jótékonysági használtruha vásárt tart ma reggel 8 órától délután négy óráig az iskola tanulóinak javára.



2000. november 09., csütörtök 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület