CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Sopron Polgármesteri Hivatala értesíti a lakosságot, hogy a vasárnapi választás miatt az Okmányirodában az ügyfélfogadási napok felcserélődtek: Ennek megfelelően április 22-én, hétfőn nem lesz ügyfélfogadás, helyette április 23-án, kedden délelőtt 8-12 és 13-15.30 között várják az ügyfeleket az Okmányiroda valamennyi részlegében.

A városüzemeltetési kft értesíti a lakosságot, hogy ma Madách I., Udvarnoki, Fácán, Berzsenyi D. és Borsmonostori utcákban helyeznek el konténereket.

A Vöröskereszt véradást szervez ma 15.30-től 19.00 óráig Csapod község segítőkész polgárainak az általános iskolában.

Április végén ismét megrendezik a Dalos-hegyi kórustalálkozót. A szervezők, Pécsváradi Ágnes, Hárs Olivér és Szabó Miklós a 318-559-es telefonszámon adnak további információkat.

A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Szervezete ülést tart ma 14.00 órától a MTESZ székházban. Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság szakemberei ismertetik az Ikva patak vízminőségi, kárelhárítási tervét.

Április 22. és 28. között ismét megrendezik a Környezet-és Egészségügyi Hetet Sopronban. A programban kulturális- sport- és egészségügyi rendezvények szerepelnek.

A Scarbantia Szabadegyetem április 18-án csütörtökön 18 órai kezdettel vetített képes előadást tart a MTESZ–székház (Sopron, Széchenyi tér 2.) első emeleti előadótermében Az érdeklődők számára Günther E. Thüry a németországi Rottenburgból érkező egyetemi tanár ismerteti a római kori higiénia és orvoslás részleteit és érdekességeit.

A Soproni Magyar-Lengyel Baráti kör április 17-én szerdán 18 órakor tartja rendezvényét a Várkerület 19 szám alatt, ahol Tátrai emlékeim címmel diavetítéssel egybekötött előadás lesz, amelyet Szabó Károly barlangász tart.

A Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola április 25-én, csütörtökön tartja szakmai és diáknapi rendezvényeit. A szakmai versenyek 9-11 óra között, a szakmai bemutatók 9-10, valamint 10,30-11,30 között lesznek.



2002. április 16., kedd 11:06


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület