CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin 2000.06.14.

Csurka István, a MIÉP elnöke nagygyűlést tart június 17-én, szombaton este hat órakor Sopronban, a Magyar Művelődés Házában. A rendezvényen országos, valamint soproni aktuális közéleti ügyekről lesz szó.

Bormarketing tréninget tartanak a soproni borvidék gazdáinak június 17-én, szombaton reggel kilenc órától este hat óráig a Templom utca 4.szám alatt.

A tréninget a regionális Agrármarketing Centrum és a Soproni Borvidék Hegyközségi Tanácsa szervezi. A szakmai munkát a Nyugat-Magyarországi Egyetem Vezetésszervezési Intézete vállalta.

Gyilkosság történt az elmúlt hétvégén Fertőrákoson, a Fő út 175/F szám alatt. Szombaton 18 óra körül T. L. több késszúrással megölte feleségét, miután kiderült, hogy az asszonynak új barátja van. A házaspár már válófélben volt, de egy fedél alatt éltek, mivel közös házuk elosztásán nem tudtak megegyezni. A férfi a gyilkosság után búcsúlevelet adott át lánytestvérének, majd az Ladájával ismeretlen helyre távozott. A legújabb rendőrségi információk szerint főbe lőtte magát.

“Hogyan mentsük meg gesztenyefáinkat ?“ - erre a kérdésre válaszolnak a Nyugat-Magyarországi Egyetem kutatói június 17 -én, szombaton délután három órakor a Fáber-réti gesztenyésben. Dr. Szabó Ilona és dr. Varga Mária kutatók mutatják be védekezés mesterfogásait.

Helytörténeti kiállítás és a Haydn-emlékszoba nyílt meg a Fertődi Muzsikaházban. A tárlat szeptember elsejéig délelőtt 9 és délután 5 óra között tekinthető meg.

A soproni Gyermekjóléti Szolgálat nyári napközis tábort szervez, amelyre jelentkezőket vár 6-12 éves korig. A tábor június 19-től július 14-ig tart négyszer egyhetes turnusokban. A gyerekek a foglakozásokon naponta reggel nyolc órától délután három óráig vehetnek részt. További információk a 311-565 és a 311-576-os telefonszámokon.

A fertődi Eszterházy kastélyért tüntetést szervez június 17-én a Szabad Demokraták Szövetsége. A demonstrációt azért hirdették meg, mert bár az országgyűlés két évvel ezelőtt határozatot fogadott el a világhírű barokk épületegyüttes rekonstrukciójára, a felújítás ügyében a gyakorlatban még senki sem tett egyetlen lépést sem.



2000. jĂşnius 14., szerda 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület