CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 20., szombat, Tivadar napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Negyedik képviselői mandátum az Országgyűlésben

Sopron és térsége választott országgyűlési képviselője: Dr. Szájer József

Dr. Szájer József 12 éve képviseli Sopront és térségét a magyar Országgyűlésben. A 2002-es választásokon a soproni és Sopron környéki polgárok eddigi országgyűlési képviselőjüknek –a szabad választások óta a választókerület eddigi legmagasabb számú, 22026 szavazatával – újból bizalmat szavaztak ügyeik képviseletére.

- Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, abban, hogy immár a negyedik mandátumomat is megkaphassam, és örülök annak, hogy ilyen sokan értékelik munkám és bíznak a továbbiakban is abban, hogy az Országgyűlésben méltó módon és felelősséggel fogom Sopron és környéke érdekeit képviselni. A soproniak nagyon sokat tettek azért, hogy a polgári erők sikeresek legyenek, és látható, hogy az egész térségben a polgári erők jelentős eredményeket értek el - nyilatkozta dr. Szájer József a választás második fordulójának eredményei után.

Dr. Szájer József azt is elmondta, hogy továbbra is elsődleges feladatának tartja a választókerületének – Sopron, Ágfalva, Bánfalva, Balf, Brennbergbánya, Fertőrákos, Harka, Kópháza – parlamenti képviseletét, amelyre mindig is büszke volt, ugyanakkor úgy látja, hogy a polgári erők olyan súlyt képviselnek a parlamentben, amely lehetővé teszi, hogy mindazokat a vívmányokat, amelyeket a polgári kormány alatt a magyar nép elért, tovább lehessen vinni.

A térség érdekeinek érvényesítésére figyelve, a Fideszes képviselő kész együttműködni a parlamentbe került többi párt soproni képviselőivel.

Dr. Szájer József arról egyúttal arról is szólt, hogy negyedik alkalommal elnyert képviselői mandátumának átvételét követően, a soproniakat és a Sopron környéki polgárokat, április 26-ára, 18 órára a Vas' Villa aulájába, közös találkozóra várja.

Balogh



2002. április 23., kedd 13:45


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület