CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Diákélet - diákszáj  

EFOTT 2002

Az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozójának idén Dunapataj ad otthont. A rendezvény helyszíne a Szelidi tó.A pályázatot az ELTE Bölcsészkara nyerte, s a közel 100 fõs szervezõcsapat már hosszú hónapok óta dolgozik, hogy július 17-én egy színvonalában és hangulatában is egyedülálló EFOTT nyithassa meg kapuit.

Július 17-21 között három könnyûzenei színpad fog üzemelni. A nagyszínpadon zömmel teltházas koncertek várnak a szervezõk, a hazai sikercsapatok legjobbjaival. A kisszínpad a keményebb mûfajnak fog otthont adni, s itt léphet fel az összes bemutatkozásra váró amatõr együttes. A harmadik helyszín, a világzenei színpad ígéri a legtöbb meglepetést: Ladánybene 27, Ghymes, M.É.Z., Muzsikás, Kaly Yag és még sokan mások.

Happy Sátor, Party Sátor, Színház Sátor… Három sátor, három különbözõ programsorozat. A Party Sátorban a hazai elektronikus DJ-ké lesz a terep, a „Happy” felirat a könnyed szórakozást keresõknek készül. A harmadik sátor az EFOTT mini színháza, ahol elõadások, drámajátékok, táncházak és egyéb programok lesznek.

A szervezõk ígérete szerint az idei EFOTT nem olyan lesz, mint a korábbiak. "Mert jól van az úgy, hogy bulizunk hajnalig, de abba hamar elfárad az ember. Ezúttal azonban millió lehetõségünk lesz a kikapcsolódásra. A Szabadegyetem páratlanul érdekes elõadások helyszíne lesz, gyilkolhatjátok egymást a paintball-ban, GPS-játék, katonai kiképzõbázis, gyalogos és bringás túrák teszik még önfeledtebbé a négy júliusi napot. Közéletünk nagy kérdéseit válaszolják meg a HÖOK- Café vendégei, Civilfalu várja az oda igyekvõket, s minden hallgató meglátogathatja saját egyetemi bázisát is. Az EFOTT Mozi kiváló filmeket vetít, s a kalandparkban összekalandozhatja magát minden kalandozni vágyó. Lehetõségeknek nem leszünk híján, az biztos! Aki pedig nem ivó-, hanem fürdõvízre vágyik, elmerülhet a Szelidi-tó hûsében."

Bacsi



2002. május 18., szombat 22:13


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület