CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 9., csütörtök, Gergely napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Elhalasztott testületi ülés
Csornán július 4-ére halasztották a képviselő-testületi ülést. Az ülés változatlan napirenddel; 15 órakor kezdődik a városháza nagy tanácskozó termében.

Fertődi koncert
Bogányi Gergely ad hangversenyt holnap 19 órától az Esterházy-kastélyban. A zongoraművész Haydn-, Chopin- és Liszt-műveket játszik.

Gyönyörök kútja
A soproni Civitas Pinceszínház péntek esti előadását nyolc órától láthatják az érdeklődők. Holnap ugyanebben az időben az Ahogy szeretőink jönnek, mennek kerül színre a Templom utcai játszóhelyen.

Közvetlen járat Bécsbe
Június közepétől közvetlen vonatok közlekednek Győr és Bécs között, naponta három szerelvénnyel. December 15-től négy pár vonat szállítja az utasokat az osztrák fővárosba.

Fafaragások
Gombos István fafaragó népi iparművész kiállítása június 30-án 17 órától július 14-ig, naponta 10-17 óráig látható a soproni Torony Galériában (Szent György u. 14.).

Környezetvédelmi pályázat
Pályázatot hirdetett a Ford Motor Company a természeti és kulturális örökség díjára. A munkákat október 31-ig lehet benyújtani. Információ a 212-4732-es telefonon kérhető a cég sajtóirodájától.

Kortárs litván fotóművészet
Ezzel a címmel nyílt kiállítás a győri Városi Képtárban (Király u. 17.). A tárlatot az érdeklődők július 12-ig, hétfő kivételével naponta 10-18 óráig láthatják.
 

Jubileumi szentmise
Végh György Alfonz, a domonkos rend tagja pappá szentelésének hatvanadik évfordulóját ünnepli. A jubileumi szentmise vasárnap 10 órakor kezdődik a soproni Domonkos-templomban.

Bélyegkiállítás
Garmisch-Partenkirchen ad otthont mától az Alpok-Adria bélyegkiállításnak. A háromnapos rendezvényen nyolc kiállítási osztályban mutatják be anyagaikat a gyűjtők.

Drágul a benzin
Hétfőtől a motorbenzinek ára literenként 13,125 forinttal, a gázolajé 11,25 forinttal drágul a jövedéki adó emelése miatt.

Festmények a Hajnóczy-házban
Végh András Munkácsy-díjas festőművész alkotásai szeptember 15-ig láthatók a soproni Hajnóczy-házban. A tárlatot holnap 11 órakor Kováts Albert festőművész nyitja meg.

Horvát népviseletek
Ezzel a címmel horvát-magyar nyelvű, reprezentatív fotó- és tanulmánykötet jelent meg. Szerzői: Ivice Ivankovica és Vladimira Simunica.



2002. június 27., csütörtök 14:19


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület