CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 28., csütörtök, Gedeon, Johanna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

VOLT - fesztivál  

Programok és helyszínek


Csakhogy tudd mire számíthatsz!
Ime néhány ízelítő a VOLT Fesztivál ideji programjai közül

Viva+ Színpad
A Magyar Zenetévé színpadán a legnagyobb hazai fesztiválzenekarok közül többek között a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Kispál és a Borz és a Tankcsapda, valamint a Danubius rádió csapata, a Vest of.
A színpad külföldi sztárja a mexikói Grammy-díjas Ozomatli együttes. A hazaiak közül kuriózum a KFT, és a nyolcvanas évek legnagyobb sztárzenekara, az R-Go szereplése. Szikoráék korábban soha nem játszottak a VOLThoz hasonló fesztiválon.
Ugyancsak visszatérő a soproni színeket képviselő Moby Dick koncertje.

EST Színpad
Az Est lapok színpada naponta 15 órától hajnalig működik.
A hangszigetelt sátorban több külföldi sztárzenekar és produkció is színpadra lép.
A koradélutáni órák itt a soproni csapatoké: a Soprock Fesztivál győztese, a Homo Skapiens mellett a Feeling és a Step on the Blues floor játszik.
 Minden nap éjféltájban kezdődik az elektroVOLT program, amely keretében az osztrák Sofa Surfers, az angol Freestylers dj-k, valamint az ugyancsak londoni Oliver Ho szerepel. A színpad német sztárja a Szigetről már jól ismert Mambo Kurt.

MultiCafé
A Multi Café kávézó- és színpad egy 1000m2-es, légkondicionált sátorban kerül kialakításra.
Itt a jobbnál-jobb jazzkoncertektől az elektronikus zenei partikig rendkívül színvonalas program várja a 18 éven felüli közönséget.
„Csendesülős” koncertet ad a Kispál és a Borz, fellép az angol dj-királynő, Storm, és bemutatkozik Cakó Ferenc, a homokanimáció mestere.

Bee Hip-hop zóna
A Bee Hip-hop zóna a kemping területén az egykori lőpályán kerül kialakításra. Szervezői, az Animal Cannibals csapat garanciát jelenthet arra vonatkozóan, hogy a program valóban a legnagyobb hazai hip-hop eseménynek számít majd. Fellép szinte valamennyi hazai ismert hip-hop produkció, valamint a legismertebb német hip-hop sztár, Dj Tomekk & Trooper da don.

VOLT Rádió
A VOLT látványrádiója együtt lélegzik a fesztivállal.  A helyszínen kialakított stúdió/színpadon, élőben, egy hagyományos rádió struktúrája szerint épül fel a műsorrend: reggel ébresztőműsor, délelőtt információk Ferenczy Balázs vezetésével. Délután a Magyar Televízióból ismert Zanzibár jelentkezik, meghívottakkal és érdekes témákkal, majd a tavalyi VOLTfolió kulturális médiadíj legjobb rádiósa, Erdélyi Zsolt műsora hallható.
Koraeste kívánságműsor, és Acél Réka műsora, amelyben ismert személyiségek dj-ként szerepelnek, majd késő este slágerparti hallható.

Sport programok a VOLT Fesztiválon
Kihasználva a szabad tér előnyeit, az idei Fesztivál számos sport programot is kínál a látogatóknak. A már megszokott foci, vízifoci mellett, street ball-al, röplabdával, szkanderral, csocsóval, valamint off road autókázással egészítették ki a szervezők ebben az évben a kínálatot. Az off road igazi érdekességét az adja, hogy nem egy bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők, hanem saját maguk ülhetnek a volán mögé és hódíthatják meg a nehéz akadályokat.

cimbee



2002. jĂşnius 29., szombat 13:16


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület