CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Soproni Polgári Nyugdíjas Kör: Bemutatkozik a Polgári Összefogás polgármester-jelöltje-IV. Nagycenki Művészeti Napok-Falunap Röjtökmuzsajon-A Psalmus gospel-koncertje - Kirándulás Fertőrákosra

A Soproni Polgári Nyugdíjas Kör 2002. augusztus 1-én, csütörtökön, 18 órakor tartja nyilvános összejövetelét a Szent György utca 7. szám alatti Jezsuita teremben.

Az est vendége Dr. Molnár Ágnes, a Polgári Összefogás polgármester-jelöltje, aki bemutatkozó beszélgetésre hívja az est résztvevőit.

IV. Nagycenki Művészeti Napok kezdődnek augusztus 2-án, pénteken. Az augusztus 11-ig tartó rendezvénysorozatot 17 órakor Taschner Tamás a Nyugat-Dunántúli RIB Marketing igazgatója nyitja meg. A rendezvényt köszönti Kenessei Károly, a Széchenyi István Emlékmúzeum igazgatója, Horváth László a nagycenki Horváth & Lukács Galéria tulajdonosa Ruttkay Sándor festőművész – a galéria tulajdonában lévő képekből álló – kiállítását nyitja meg.

A IV. Nagycenki Művészeti Napok megnyitója 18 órakor a Múzeumban hangversennyel folytatódik; elhangzik Dohnányi Sextett-je, Gulyás Márta (zongora), Környei Zsófia (hegedű), Móré László (brácsa), Maróth Bálint (cselló), Varga Gábor (klarinét) és Tóth Gábor (kürt) előadásában. A "Fiatal nemzedék a történelmi emlékhelyen " mottoval meghirdetett rendezvénysorozat fővédnöke Dr. Mádl Ferenc, köztársasági elnök, védnökei: Báró Wredené Széchenyi Alexandra, Gräfin Schönburg-Széchenyi Beatrix, Gróf Széchenyi Géza. További programok a Programajánlóban.

Falunap Röjtökmuzsajon. Szombaton, augusztus 3-án fél tizenegykor emléktáblavatással és kerékpártúrával kezdődik a Röjtökmuzsaji Falunap. Folklórműsorra, sportprogramokra és az esti utcabálra várják a röjtökmuzsaiak a falunapra érkező vendégeket.

Psalmus együttes gospel-koncertje.


    Augusztus 4-én vasárnap 16 órától a Soproni Baptista Gyülekezet szervezésében a Psalmus, gospel énekegyüttes koncertjére várnak minden érdeklődőt a Petőfi téri KISZÖV Művelődési Házba. A 10 éve működő csoport hasonló stílusban zenél, mint a jól ismert Continental Singers. A belépés a koncertre díjtalan.

Kirándulás Fertőrákosra A Soproni Erdőkért Környezetkultúra Alapítvány augusztus 7-én kirándulást szervez a Fertőrákosra. A résztvevőket – családokat, gyerekeket, időseket egyaránt – reggel negyed kilencre várják a soproni buszpályaudvar 9-es kocsiállására. A program során a Fertőrákos történetével is megismerkedhetnek a kirándulók, akik a kőfejtőhöz, a Mithras-szentélyhez és a püspöki palotához is ellátogatnak.
 
 



2002. jĂşlius 30., kedd 21:38


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület