CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Választási Etikai Kódex - A 11-es autóbuszjárat ideiglenes menetrendváltozása - Pedagógustovábbképzés határon túliaknak - Bolgár Est Sopronban - Feleúton a rönktolók

Választási Etikai Kódexet írnak alá.  2002. augusztus 21-én kerül sor a Szövetség Sopronért Egyesület által kidolgozott Választási Etikai Kódex ünnepélyes aláírására. Az eseményen részt vesznek a 2002. évi helyhatósági választáson induló soproni polgármester-jelöltek: dr. Molnár Ágnes (Fidesz és Polgári Összefogás),  dr. Szekeres Csaba (Szövetség Sopronért Egyesület), valamint  Walter Dezső (MSZP- SDSZ).

A 11-es autóbuszjárat ideiglenes menetrendváltozása A Csóronfalvi utcában megvalósuló közműakna-építési munkálatok idején a 11-es járat esetében az ideiglenes menetrendváltozás időtartama alatt, 2002. augusztus 21-28 között  járatok átmenetileg nem hajtanak be a Csóronfalvi utcába. Nevezett időszakban a buszmegálló a Kuruc körút - Csóronfalvi utca sarokra kerül áthelyezésre.

Pedagógustovábbképzés határon túliaknak Kárpátaljáról és Erdélyből érkezett ötvenhat pedagógus a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Főiskolája hagyományos nyári továbbképzésére. Az ötnapos pedagógus-továbbképzés résztvevőit augusztus 21-én a volt Vármegyeházán ünnepélyesen köszöntik, a kuzus zárórendezvénye a fertődi Esterházy kastélyban lesz.

Bolgár Est Sopronban a Fő téren
Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Magyarországi Bolgárok Egyesülete szervezésében a város polgárait szeretettel várják 2002. augusztus 22-én 19.00 órától a Fő térre szervezett Bolgár Estre.
Fellép a Jantra bolgár néptánc együttes és zenekara, a Generális étterem teraszán bolgár ételspecialitások várják az ínyenceket. Rossz idő esetén a rendezvény elmarad Kapcsolódó cikk: Vendégek érkeznek Veliko Tarnovo-ból
 

Feleúton a rönktolók A Nyugat-Magyarországi Egyetem rönktoló hallgatói ma érnek a Kossuth térre. A tervek szerint a FVM Erdészeti Hivatalának elnöke fogadja majd őket. Útjukat a tervek szerint folytatják majd Miskolc felé, napi átlag 30 kilométert megtéve. A diákvirtusból szervezett rönktolásban negyven soproni főiskolás vesz részt.



2002. augusztus 21., szerda 09:29


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület