CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Önkormányzati Választás 2002.  

 Önkormányzati választási oldalunkon az  MSZP-SZDSZ  polgármester  jelöltje , illetve az MSZP-SZDSZ  jelöltjei mutatkoznak be olvasóinknak. A pártok általi jelölés, illetve támogatottság személyenként megjelölésre került.
 

 

Walter Dezső
MSZP-SZDSZ polgármester jelöltje

Tisztelt Választópolgár! Engedje meg, hogy néhány mondattal bemutatkozzam Önnek:

A Walter család 1686. VII. 15-én nyerte el a SOPRONI polgárjogot. 

Édesanyám néhai Kántor Erzsébet. Édesapám néhai Walter Mihály soproni ipariskolai tanár (1923-68), közben az intézmény igazgatója.

Szüleim hatodik gyermekeként születtem Sopronban 1947. február 23-án.

Általános iskolámat a soproni Deák téri iskolában végeztem, majd a Széchenyi István Gimnáziumban érettségiztem 1965-ben. Sorkatonai szolgálat utána egyetemre kerültem, ahol 1971-ben diplomáztam gépészmérnöki karon.

Az Erdészeti és Faipari Egyetemen tanársegéd voltam 1971-től 1976-ig. Ezután 1976-82 között a Soproni Selyemszövőgyárban mint műszaki vezető dolgoztam, közben szereztem meg a mérnök-közgazdász diplomámat. A Soproni Postaigazgatóságon dolgoztam 1983-tól, majd utána 1986-tól egyéni munkavállalási engedéllyel az akkori NSZK-ban. Saját cégemet (Walter KFT) 1994-ben hoztam létre, és a mai napig ott dolgozom.

Családot 1969-ben alapítottam, feleségem Dr. Illés Valéria, agrármérnök. 1971-től a Soproni Egyetem tudományos munkatársa. Két gyermekünk született, Katalin 1973-ban, ma jogász, Dezső 1978-ban, ő gépészmérnök. Mindketten a családi cégben dolgoznak.


Dr. Molnár Eszter
1. sz. választókerület
MSZP jelölt
1950-ben születtem. Szüleim pedagógusok voltak, édesapám a város kulturális és oktatási fejlődése érdekében aktív közéleti tevékenységet is kifejtett, amelynek elismeréseként “Pro Urbe” díjjal tüntették ki. 

Gimnáziumi tanulmányaim után a Soproni Városi Kórház fül-orr-gégészet osztályán dolgoztam segédápolónőként. Diplomát 1978-ban szereztem az Orvostudományi Egyetemen (SOTE), ahonnan a városi kórház belgyógyászati osztályára kerültem. 

Szakmai tevékenységem elismeréseként 1990-ben adjunktusi, majd 1997-ben főorvosi kinevezést kaptam. Orvosi munkám a kórházban nagyon sokrétű volt, az osztályos feladatok ellátásán kívül valamennyi műtétes osztály, illetve a neurológiai osztály állandó belgyógyász konzulense voltam. 1997 őszén 29 évi szolgálat utána kiléptem a kórházból, azóta kollégámmal Dr. Kárpáti Györggyel praxisközösségben dolgozom az Aranykígyó Gyógyító Bt. alkalmazásában.

Sopron egészségügyi, kulturális, oktatási helyzete mindig érdeklődésem előterében állt, igazi lokálpatriótaként igyekeztem mindig – lehetőségeimhez mérten – segíteni a megoldandó feladatokban. Ezen területeken szeretném képviselőként kamatoztatni tapasztalataimat, tudásomat, a város fejlődése érdekében. 

 


Király Tibor
2. sz. választókerület
MSZP jelölt
1960-ban születtem Sopronban. Középiskolai tanulmányaimat a Fáy András Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem, ahol érettségiztem is. Felsőfokú végzettséget a Közgazdasági Egyetemen szereztem 1985-ben. 

1979-től a GYSEV-en dolgoztam, kezdetben az igazgatóság pénzügyi osztályán, később a vállalaton belül különböző munkakörökben 1987-ig.

1987-től vállalkozó vagyok. 1991-ben társammal megalapítottuk a Magyar Bazár című hirdetési lapot, mely kiadvány rövid idő alatt Magyarország egyik legnagyobb hirdetési újságja lett. A lapot kiadó cég ügyvezetői teendőit láttam el 2002-ig, jelenleg két vállalkozás résztulajdonosa és ügyvezetője vagyok.

Nős vagyok és két leánygyermek büszke édesapja.

Tapasztalataimat és megszerzett tudásomat a város érdekében szeretném hasznosítani a gazdaság, pénzügyek illetve Sopron számára elengedhetetlen marketing területén.


Hegyi Ferenc
3. sz. választókerület
MSZP jelölt SZDSZ támogatással
1955-ben születtem Szanyban, ahol gyermekkoromat töltöttem. 

Az érettségit követően a szegedi József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán szereztem matematika-fizika szakos középiskolai tanári oklevelet. 

Pedagógusi pályafutásomat a 403.sz. Szakmunkásképző Intézetben kezdtem, ahol előbb tanári majd igazgatóhelyettesi munkakörben dolgoztam. 1988-ban áthelyezéssel kerültem az akkor alapított Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnáziumba. 1991-től az iskola igazgatója vagyok. Megbízatásomat a fenntartó önkormányzat az idei évben hosszabbította meg újabb 5 évre.

Nős vagyok, feleségem szintén matematika-fizika szakos középiskolai tanár, jelenleg a Handler Nándor Szakképző Iskola igazgatóhelyettese. Két gyermekünk van, Péter közgazdasági egyetemen, László építőipari technikumban tanul.

Alapító tagja vagyok az MSZP-nek. 1992-től tagja vagyok a helyi elnökségnek.

Az 1994-es, majd az 1998-as önkormányzati választások során is a párt kompenzációs listájáról kerültem a soproni közgyűlés tagjai sorába. Az első ciklusban a Kulturális Oktatási és Sport Bizottság, 1998-tól pedig az Oktatási Sport és Ifjúsági Bizottság elnöke voltam, illetve vagyok. 1994-től vagyok az MSZP önkormányzati frakcióvezetője.


Hruby József
4. sz. választókerület
MSZP jelölt SZDSZ támogatással
1972-ben születtem Sopronban.

Sopronban jártam általános iskolába, majd a Fáy András Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem. Diplomámat a zalaegerszegi Pénzügyi és Számviteli Főiskolán védtem meg. Ezt követően a soproni egyetemen okleveles közgazdász végzettséget szereztem.

Első munkahelyem az OTP Bank Rt. soproni fiókja volt, majd a MATÁV Rt-nél dolgoztam néhány évet, jelenleg az egyik soproni pénzintézet vezető munkatársa vagyok. 

Nős vagyok, feleségem közgazdász, akivel napokban várjuk első gyermekünk megszületését.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának 4 éve szakértő tagja, továbbá a Soproni Víz-és Csatornamű Rt szakértői bizottságának szintén négy éve tagja vagyok. A Magyar Szocialista Párt soproni szervezetének 1996 óta, a helyi elnökség pedig 1998 óta vagyok tagja.

A Jereván lakótelep mindig a város elhanyagolt részének számított. Nekem meggyőződésem, hogy kellő odafigyeléssel és megfelelő kapcsolattal a város vezetés irányába, élhetőbb és szerethetőbb városrésszé változtathatjuk a lakótelepet. Ezért kérem Önt, hogy tiszteljen meg bizalmával, hogy a kormánypártok jelöltjeként végre tenni is tudjak az oly sokszor méltánytalanul mellőzött “Jereván”-ért.


Ifj. dr. Bertha Árpád
5. sz. választókerület
MSZP jelölt SZDSZ támogatással
1993-ban a Széchenyi István Gimnáziumban érettségiztem. 

1993-1995 között a Szókratész Oktatási Központban felsőfokú külkereskedelmi üzletkötői végzettséget szereztem. 

1994-től 1999-ig a budapesti ELTE Állam és Jogtudományi Karára jártam, ahol jogi doktorátust szereztem.

1996-tól 2001-ig a budapesti Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi pénzügyek szakán közgazdász diplomát szereztem.

1999-2001 között a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumban jogszabály-előkészítőként dolgoztam, ez idő alatt behatóan foglalkoztam a szövetkezeti jog, földjog, szőlő- és bor kérdéskörrel.

2001 óta Dr. Paukovits Ügyvédi Irodában dolgozom ügyvédjelöltként, ahol az ingatlanjog, önkormányzati jog, munkajog, természetvédelmi jog területével foglalkozom.

Tagja vagyok a Soproni Városszépítő Egyesületnek 1989 óta, valamint a “Szülőföldünk” Honismereti Egyesületnek 1995 óta.
Német gazdasági és jogi szaknyelv, valamint orosz gazdasági szaknyelv ismerettel rendelkezem.


Mórocz István
6. sz. választókerület
SZDSZ jelölt MSZP támogatással
Mórocz István mozdonyvezető vagyok, 54 éves, nős, két leány apja, két unoka nagyapja. 

Munkahelyemen a GySEV RT. Vontatási Főnökségén 1969. október 14. óta dolgozom, ahol elértem azt a szakmai maximumot, mely a mozdonyvezetői munkakörben lehetséges. 

Feleségem gazdasági főmunkatárs, 33 éve házasodtunk össze. Nagylányom egy soproni cégnél termékmenedzser, kisebbik lányom egy KFT-ben alkalmazott. Nagylányomék egy kislány (11) és egy kisfiú (8) unokával ajándékoztak meg minket, akikben sok örömünk telik. Családunk teljes jogú tagja 8 éves magyar vizslánk is. A Patak utcai családi házban 1950 óta élek, otthonom állandó fejlesztésével, karbantartásával sokat foglalkozom. 

A Szabad Demokraták Szövetségének 1989 óta vagyok a tagja, ahol különböző tisztségeket töltöttem be, jelenleg ügyvivő vagyok. A társadalmi gondok lehetséges megoldásai sokat foglalkoztatnak, ezek közül is a közvetlen környezetem problémái. Különösen érdekel a környezetvédelem, a forgalomszervezés, a városgondozás, a gazdasági ügyek átláthatósága. 

Fentiek, valamint igazságérzetem és kritikusi alkatom arra bátorít, hogy a körzetben a tisztelt Polgártársak támogatását kérjem a jelöltség és az Önkormányzati képviselői cím elnyerésére.


Kovács László
7. sz. választókerület
MSZP jelölt
Csapodon születtem 1949-ben. Érettségit a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban szereztem, majd a Pécsi Tanárképző Főiskola biológia-kémia szakán diplomáztam. 

Kezdő pedagógusként a Himodi Általános Iskolában tanítottam, ezt követően a Ferenczy János Általános Iskolában dolgoztam két évet. 1977-től a Liszt Ferenc Művelődési Központ igazgatója voltam 1979-ig. 1980 és 1990 között a Városi Tanács Művelődési Osztályán dolgoztam különböző beosztásokban. 1990 – 1995.02.28. között a Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatója voltam, majd több mint három évig a Polgármesteri Hivatalban alpolgármesteri referens – főtanácsadó beosztásban tevékenykedtem. 1998 óta a Petőfi Sándor Általános Iskola tanára és igazgatóhelyetteseként dolgozom.

Feleségem a Fenyő téri Általános Iskola magyartanára (11 évig volt igazgatója), fiam Arnold a Budapesti Közgazdasági Egyetem végzős hallgatója.

Közéleti tevékenységeim: Sopron Kulturális és Idegenforgalmi Bizottságának tagja vagyok, a Pro Kultúra KHT Felügyelő Bizottságának elnöke. Az Országos Petőfi Társaság elnökségének tagja, valamint a Mozgássérültek Soproni Egyesületének elnöke.


Kóczán Zoltán
8. sz. választókerület
SZDSZ jelölt MSZP támogatással
1956. november 20-án születtem Hegykőn.

Az érettségit követően az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskola mélyépítő szakán diplomáztam, később a Budapesti Műszaki Egyetem szerkezetépítő szakán egyetemi oklevelet is szereztem. 

Pályám során mindvégig hű maradtam műszaki beállítottságomhoz. 1978-tól a Győr-Sopron megyei Állami Építőipari Vállalatnál dolgoztam, 1982-től a Dunántúli Vízügyi Építő Vállalatnál voltam vezető beosztásban a cég megszűnéséig. 1997 óta a Kóczán és Társa KKT. Mérnöki Iroda keretében dolgozom, profilunk elsősorban tervezés, de vállalunk műszaki vezetést és ellenőrzést is.

1979-ben nősültem. Két gyermekünk van, a lányom Orsolya 22 éves egyetemista és a 16 éves fiam Donát, aki a Berzsenyi Dániel Líceumba jár.

1988-ban lettem tagja a Szabad Kezdeményezések Hálózatának és a Duna Körnek, majd az SZDSZ alapító tagjaként vettem részt a rendszerváltásban. A Soproni Önkormányzatnak 1990 óta vagyok a tagja. 1990-98 között a Városfejlesztési Bizottság elnökeként dolgoztam. 2000-től az SZDSZ helyi csoportjának elnöke vagyok.


Boros László
9. sz. választókerület
MSZP jelölt
1947. augusztus 30-án születtem Sopronban, szüleim ma már nyugdíjasok, két húgom van.

Győrött szereztem építésztechnikusi oklevelet. 

1965-ben a Győr megyei Állami Építőipari Vállalathoz léptem be, ahol 1989-ig művezetőként, technikusként, építésvezetőként, munka és tűzvédelmi felügyelőként dolgoztam.

1990-ben az MSZP országos listájáról országgyűlési képviselővé választottak. 1991-1998-ig a Magyar Országgyűlés jegyzőjeként tevékenykedtem. 1998 nyara óta a Stettin – Hungária Magas és Mélyépítőipari Kft. vállalkozási és minőségirányítási vezetője vagyok.

1998-ban Sopronban egyéni körzetben (Kurucdomb és környéke) választottak meg önkormányzati képviselővé, azóta a Jogi és Ügyrendi Bizottságot is vezetem.

1968 óta nős vagyok, feleségem kisvállalkozó. 

Két lányom, egy fiam és három unokám van, a negyedik érkezését Mikulás napjára jelezték. 1989-ben alapítója voltam az MSZP-nek és résztvevője az első országos elnökségnek.


Kalmár István
10. sz. választókerület
MSZP jelölt
1972-ben születtem Sopronban. Deák téri általános iskolába jártam, majd a Fáy András Közgazdasági Szakközépiskolát végeztem el. Diplomámat a győri Széchenyi István Főiskola pénzügyi fakultásán szereztem. Első munkahelyem az OTP Bank Rt. soproni fiókja volt, majd megalapítottam a Classic-Film Betéti Társaságot, melynek cégvezetője, valamit a vállalkozás által üzemeltetett Elit mozi igazgatója vagyok.

Nős vagyok, feleségem idegenforgalmi közgazdász.

Sopron Megyei Jogú Város Oktatási, Sport és Ifjúsági Bizottságának 8 éve szakértő tagja, továbbá a Gyermek-és Ifjúsági Közhasznú Társaság (GyIK) felügyelő bizottságának négy éve tagja vagyok. A Magyar Szocialista Párt soproni szervezetének 1994 óta tagja, 1998-tól elnökségi tagja vagyok, két éve a helyi MSZP elnökhelyetteseként is dolgozom. Az 1998-as és 2002-es választásokon az MSZP kampányfőnöki feladatait is elláttam.

A körzetbe jártam iskolába és családi vállalkozásunk ma is a körzetben működik, épp ezért sok szállal kötődöm a Kőfaragó téri lakótelephez és a Deák térhez. Feltett szándékom az itt élők életkörülményeinek javítása, amihez segítő támogatásukat kérem. Az elkövetkező hetekben megpróbálok a legtöbb családhoz személyesen eljutni, de irodánkon keresztül is örömmel teszek eleget meghívásának.


Németh Imre
11. sz. választókerület
MSZP jelölt
1975. február 16. születtem.

A Ferenczy János Általános Iskolába jártam, majd a Handler Nándor Szakképző Iskolában érettségiztem, ahol távközlés-technikai műszerésznek tanultam, később ugyanitt távközlési technikumot végeztem. 1997 óta a Gábor Dénes Főiskola Informatikus mérnök – Műszaki menedzser szakán tanulok, ahol ebben az évben diplomázom.

1996-ban a Westel 900 Rt-nél kezdtem dolgozni ügyfélmenedzser beosztásban, ezt követően 1997 januárjában a MatávCom Kft-nél helyezkedtem el, ahol jelenleg regionális kontrolling vezető helyettese vagyok.

Nős vagyok, feleségem idegenforgalmi közgazdász.

1994 – 1998 között a Soproni Ifjúsági albizottság külső szakértőjeként dolgoztam. 1995 óta vagyok a Magyar Szocialista Párt tagja, négy éve a helyi szervezet elnökségébe is beválasztottak, emellett az MSZP Innovációs és Informatikai Tagozatának vagyok tagja. 1999-től a Fiatal Baloldal Győr-Moson-Sopron megyei alelnöki tisztét is betöltöm.

Feleségemmel a József Attila lakótelepen élünk, sőt szűkebb családunk is az alsó-lőverekben lakik, igazolt labdarúgója vagyok a Soproni Vasutas Sport Egyletnek, így minden ehhez a körzethez köt, ezért kérem, tiszteljenek meg bizalmukkal, hogy a nagyobb kormányzópárt jelöltjeként minél többet tehessek körzetünkért.


Brand János
12. sz.választókerület
MSZP jelölt
1950-ben születtem Sopronban.

Az általános iskola elvégzése után a soproni Berzsenyi Dániel Gimnáziumban (Líceum) érettségiztem. 1968-ban Budapesten Rádió és Tv szerelő műszerész szakmunkásvizsgát tettem. A Soproni GELKA szervizben 1968-tól 1976-ig dolgoztam. Közben a győri Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola vezeték nélküli távközlés technikai szakán lediplomáztam. Ezután a Soproni Postaigazgatóságon dolgoztam, mint vezeték nélküli beruházó és projekt manager. 

1993-ban alapítottam a Schnell-tel Kft-t, melynek tulajdonosa és ügyvezetője vagyok. A vállalkozás fő profilja a hazai mobil távközlés kiépítésének komplett generál kivitelezése. Ma már elmondhatjuk magunkról, hogy Sopronból kiindulva az ország területén bármilyen irányban kb. 30 km-enként a Schnell-Tel Kft valamelyik munkája található, lehetővé téve, hogy a mobiltelefonnal rendelkezők az ország bármely területén a készülékeiket használhassák.

A cég szlogenje és egyben a magam filozófiája is:

GYORSASÁG, PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG

1972-ben megnősültem, feleségem a Szőnyeggyár Óvodájának vezetője volt, jelenleg vállalkozó. Két gyermekünk van Éva és Veronika.


Dr. Horváth Béla
13. sz. választókerület
MSZP jelölt
1949 születtem Völcsejen.

Az általános iskola elvégzése után a soproni Kempelen Farkas Gépipari Technikumba végeztem gépipari technikusiként.

1968-73 között a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán okleveles mezőgazdasági gépészmérnök végzettséget szereztem, majd másoddiplomásként gépészmérnök-tanáriként diplomáztam.

1975-től napjainkig a soproni Erdészeti és Faipari Egyetem (Nyugat-magyarországi Egyetem) dolgozója vagyok egyetemi tanári beosztásban. 1999-től a Géptani Tanszék vezetője, továbbá az Erdészeti-műszaki és Környezettechnikai Intézet igazgatója vagyok, 1990-től 1995-ig pedig az Erdőmérnöki Kar dékánhelyettesi teendőit is elláttam.

1984-ben a Magyar Tudományos Akadémia a mezőgazdasági tudomány kandidátusává nyilvánított, az Erdészeti és Faipari Egyetem pedig a műszaki doktori címet adományozta részemre. 1996-ban habilitáltam az Erdészeti és Faipari Egyetemen. Orosz nyelvből középfokú, angol nyelvből kandidátusi nyelvvizsgám van.

Nős vagyok, feleségem Novák Mária citológiai asszisztens. Két gyermekünk van, Patrícia és Adrienn, jelenleg mindketten egyetemi hallgatók.


Csonka Tivadar
14. sz. választókerület
MSZP jelölt
1942-ben születtem a Somogy megyei Tabon. Iparos családból származom, szüleim, nagyszüleim, sőt ükapám is kézműves volt, melynek bizonyítéka az 1812-ben kiadott céhmesteri oklevél.

Érettségi megszerzése után Budapesten az MTA KUTESZ-nél folytattam tanulmányimat, és üvegtechnikusi képesítést szereztem. 1967. március 8. óta dolgozom Sopronban. Akkoriban a Vegyesipari Vállalat újonnan alakuló üvegtechnikai üzemében a Pozsonyi úton kezdtem üzemvezetőként, mely cég rövidesen városszerte elismert, jól működő cég lett. Szakmai “ars poetica”-m, hogy mindig újat és újat kell létrehozni, szakmai munkám során több elismert találmánnyal, és nagy jelentőségű újítással rukkoltam elő.

1982. májusa óta magánvállalkozásba kezdtem a családi 6x7 m-es garázsunkban. Folyamatosan bővítettük a termelést és munkaterületet is. Kezdettől fogva családi vállalkozásban dolgoztunk. Induláskor feleségem, két gyermekem, akik akkor 9 és 12 évesek voltak, segítettek, valamint 3 alkalmazottunk volt. Gyermekeim, akik közben felnőttek, egyikük vegyészmérnökként, másikuk pedig üvegműves szakemberként cégünk ügyvezetői. A Tóth Antal utcai telephelyet időközben kinőttük, és 1998 óta a Baross úton saját tulajdonú ingatlanban folytatjuk tevékenységünket. 

A Sopron és Vidéke Ipartestületnek 20 éve tagja vagyok, 17 éve dolgozom iparos társaim megtisztelő bizalmából a felügyelő-bizottság elnökeként, és a Kamarának is tagja vagyok.

Tekintettel arra, hogy én is az ágfalvi lakóparkban, a szőlőskert utcában lakom, ismerem a körzet problémáit, kérem, szavazatával támogasson.


Varga Gyula
15. sz. választókerület
MSZP jelölt SZDSZ támogatással
1946-ban születtem Felszoporon, háromgyermekes, földművelő család harmadik gyermekeként. 

1964-ben Sopronban, kitűnő eredménnyel épületburkoló szakmunkásvizsgát tettem. Később a győri Hild József Építőipari Szakközép Iskola levelező tagozatán érettségiztem és magasépítési építésztechnikusi oklevelet szereztem. Építésztervezői, műszaki ellenőri és műszaki vezetői jogosultsággal rendelkezem. 

1983 januárjáig a Győr-megyei Állami Építőipari Vállalatnál dolgoztam. Azóta a Soproni Határőrségnél, illetve annak jogutódjánál dolgozom. Munkaköröm mellett társadalmi feladatként 1990-től a polgári állomány választott szakszervezeti titkára, illetve közalkalmazotti tanács elnöke vagyok. 

1969-ben házasodtam meg, három gyermekünk született. 1972-ben családi lakóházat építettünk a Bánfalvi út 96. szám alatt, ahol jelenleg is lakunk. Családi indíttatásunk alapján vallásos életet élünk, pártnak nem voltam és ma sem vagyok tagja.

1985-től 1990-ig a Bánfalvi körzet tanácstagja voltam. Sopron Város Tanácsa – Társadalmi Munkáért Emlékplakett arany fokozatával ismerte el munkámat. 1998-tól Sopronbánfalva, Brennbergbánya és térsége egyéni önkormányzati képviselője vagyok. Igyekszem a város és választókörzetem lakóinak érdekét a lehető legjobban szolgálni. A 2002-es önkormányzati választáson ismét szeretném elnyerni támogató bizalmát, hogy folytathassam a megkezdett munkát.



2002. augusztus 24., szombat 00:06


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület