CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

ZTE bravúr Budapesten

Focinapló - 2002. augusztus

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

augusztus 5. A patinás Fiorentina gárdájától anyagi helyzete miatt megvonták a Serie A indulási jogát, így a csapatot visszaminősítették a 4. osztályba, a Serie C2-be. Érdekességnek számít, hogy szurkolói továbbra is kitartanak a csapat mellett, a Pisa elleni találkozóra 30.000 néző volt kíváncsi.

augusztus 7. Ha óriási szerencsével is, de továbbjutott a Zalaegerszeg csapata az NK Zagreb ellen. A találkozót Zágrábban több zalai szurkoló látta, mint hazai, mégis pár perc alatt már a Zagreb állt továbbjutásra. Azonban az utolsó percekben egy vitatott 11-essel a ZTE lépett tovább, jöhet a Manchester United !

augusztus 14. A Népstadionban 28.000 néző (telt ház, a stadion romos állapota miatt csak az alsó szinteket nyitották meg) elött a Zalaegerszeg hősiesen helytállva az utolsó percekig méltó partnere volt a Mancheseter Unitednek, a végén azonban csodával határos módon a ZTE lőtt gólt, és 1:0-ra megnyerte a találkozót. Egész Európa felfigyelt az eredményre!

augusztus 21. A mai naptól, mely Puskás Ferenc 75. születésnapja, a Népstadiont “Puskás Ferenc Stadion”-nak hívják a legendás játékos tiszteletére. Az MLSZ egy Magyarország-Spanyolország gálameccset rendezett ez alkalomból, mivel Puskás “Öcsi” korábban mindkét válogatottban pályára lépett. A mérkőzésen 1:1-es végeredmény született.

augusztus 27. A labdarúgásban még sincsenek csodák! A Manchester United az Old Trafford stadionban 5:0-ra átgázolt a Zalaegerszegen, teljesen kidomborodott a tudásbeli különbség ezen az összecsapáson. A ZTE-t mintegy 300 szurkolója kísérte el Angliába. A zalai gárda az UEFA kupában folytathatja, de továbbjutott itt még az Újpest és a Ferencváros is.

augusztus 30. Monacóban megrendezték az ez évi Szuper Kupát, itt a Bajnokok Ligája-gyöztes Real Madrid (mely Zidane, Roberto Carlos és Figo után Ronaldot is soraiban tudhatja) 3:1-re verte az UEFA-kupa győztes Feyenoord csapatát.



2002. szeptember 10., kedd 11:01


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület