CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

A város térben és időben: konferencia- Magyar Elektrotechnikai Vándorgyűlés- Soproni Evangélikus Gyülekezet Öregek Otthona: alapkőletétel- Szövetség Sopronért Egyesület gyűlése -IV. Mentáhigiés Napok

A város térben és időben címmel a Soproni levéltár tudományos konferencián emlékezik meg Sopron szabad királyi várossá nyilvánításának 725. évfordulójáról. A megyeházán tartott rendezvény, amelyről a cyberpress oldalain is beszámolunk, Sopron város 725. évének gazdasági, társadalmi, kulturális életének jelentős  mozzanataira világít rá. A rendezvényt követően ma délután nyílik meg a soproni Lábasházban a Soproni Múzeum szervezésében a Kincseink című, helytörténeti kiállítás. További részletek a Programajánlónkban.

Magyar Elektrotechnikai Vándorgyűlésnek ad helyet a Liszt Ferenc Kulturális és Konferenciaközpont. A ma kezdődő kétnapos, kiállítással egybekötött rendezvény mottója: "A mérnök környezete - a környezet mérnöke". A 102 éves Magyar Elektrotechnikai Egyesület eseménysorozatán résztvevő szakemberek többek között a liberalizált energiapiacról, annak jogszabályi környezete kérdéseiről is tanácskoznak.

A Soproni Evangélikus Gyülekezet Öregek Otthona alapkőletételére kerül sor szeptember 26-án, 16 órakor a Eötvös Gimnázuim kertjében. Az alapkőletétel ünnepi eseményén résztvesz Ittzés János a Dunántúli Evangélikus Egyházkerület püspöke, Jankovits Béla az egyházmegye esperese.

Szövetség Sopronért Egyesület gyűlése 2002.szeptember 26-án, csütörtökön 18.00 órakor a Vas-és Villamosipari Szakközépiskola aulájába, találkozóra hívja Sopron választópolgárait Dr. Szekeres Csaba a Szövetség Sopronért Egyesület polgármesterjelöltje.

IV. Soproni Mentáhigiénés Napok rendezvénysorozata kezdődött ma a Gyermek- és Ifjúsági Központban.A rendezvény egyben a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok regionális találkozójának is helyszíne. A részletes Programot megtalálható a Programajánlóban, a rendezvényről tudósítással is jelentkezünk.



2002. szeptember 25., szerda 13:17


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület