CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Tegnap együttműködési szándéknyilatkozatot ír alá dr Gimesi Szabolcs Sopron polgármestere Selmecbánya városának képviselőivel. dr Gimesi Szabolcs rádiónknak elmondta, hogy a kapcsolat további fejlsztéséról a következő képviselőtestület tagjai döntenek majd.

Idén 13. alkalommal rendezik meg a Bécs-Budapest Szupermaratoni futóversenyt. Dobor Dezső, a rendezvény sajtófőnöke rádiónknak beszámolt arról, hogy 0któber 19-én szombaton rajtol Bécsből a mezőny, és este érkeznek Sopronba a versenyzők. Másnap, október 20-án vasárnap reggel 7.00 órakor a Sportcentrumtól indulnak Győr felé a sportolók. Várják majd a sportbarátokat, érdeklődőket és mindazokat, akik rövidebb, vagy kicsit hosszabb távra szeretnének a mezőnyhöz csatlakozni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat szociális intézményeit, többek között a soproni Fogyatékosok Gyermekotthonát segítő Napra-forgó Közalapítvány, OTP - Napra-forgó Jótékonysági Kerékpártúrát szervez holnap 9 órától. A túra Győrből, a Megyeháza előtti térről startol. Eddig 13 iskola jelezte részvételét, de természetesen bárki csatlakozhat a túrához az indulás helyén, illetve a két csatlakozási ponton, ahol rajtszámokat kapnak a vállalkozó és adakozó kedvű emberek, amivel egyúttal a sorsoláson is részt vesznek. További infó kérhető: Csala Krisztina: 96/522-293

A Fertő-Hansági Nemzeti Park Igazgatósága hétfőn ülést tart a Fertődi Eszterházy-kastélyban. A közreműködő helyi, régiós és nemzetközi szervezetek bevonásával megvitatják és elfogadják a megalakuló Fertőtáj Világörökség Magyar Tanácsának alapszabályát.

Tegnap utoljára ült össze Sopron régi képviselő testülete. Nyílt ülésen egyetlen kérdésben, a távhőszolgáltatás korszerűsítéséről döntöttek a városatyák. A három pályázó közül a Kipcalor Kft kapta a megbízást.

Október 13-ig rendezik meg a Lővér Hotelban a 17. Soproni UltraHangos Napokat, "Modern Képalkotó Eljárások" címmel. Az előadások mellett kerekasztal beszélgetések zajlanak és tesztvizsga is lesz.



2002. október 11., péntek 14:20


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület