CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

II. Győri Könyvszalon- Aranyérmes Kékfrankosok- Új osztályvezető főorvos- A politikai marketingről - két választás után

II. Győri Könyvszalon Második alkalommal rendezték meg a megyeszékhelyen a Győri Könyvszalon Nemzetközi Könyvbemutatót és Vásárt. A háromnapos rendezvény péntek délután kezdődött és a dedikláópultnál, a bemutatókon, képzőművészeti kiállításokon, koncerteken egyaránt számos különlegességet kínált. Új könyve jelent meg  a soproni Kerék Imrének, aki Dolák-Saly Róberttel, és a Műhely folyóirat Tenger trilógiájának néhány szerzőjével együtt dedikált, bemutatták Pernesz Gyula írásaiból és beszédeiből összeállított posztumusz kötetet, a Győri Nemzeti Színház művészei kabaréjukkal az 1910-es és ’20-as évek kávéházi hangulatát idézték fel. Dominkovits Péter, Iván Csaba, Horváth Sándor Domonkos, Hámor Vilmos, Szakál Gyula, Varga Lajos, magyar filmek, Sebő Ferenc énekei is szerepeltek a könyvszalon programján. A Győri Filharmonikus Zenekar Irodalom a zenében című összeállítását adta elő, és bemutatkozott  a Jonatán Első Országos Könyvmolyképző is. Az őszidő egyik legrangosabb könyves rendezvénye Dóczy Péter és Lőrinszky Attila Pilinszky-lemezének bemutatójával zárult.

Aranyérmes Kékfrankosok A II. Szekszárdi Nemzetközi Kékfrankos Fesztiválon nagy aranyérmes helyezést ért el a Sop-Vin Kft. és a Weninger Kft. Kékrankosa. 151 borminta értékelését követően született meg a soproniak sikere, akik mellett Magyarországról, Szlovákiából és Ausztriából is voltak nevezők.

Új osztályvezető főorvosa van a soproni Erzsébet-kórház aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályának. Dr. Szalay László harmincöt éve foglalkozik sürgősségi betegellátással. Dr. Szalay László, aki a kalocsai kórház intenzív osztályának volt vezetője október közepétől dolgozik majd új munkahelyén.

A politikai marketingről - két választás után A Kereskedelmi és Iparkamara és a Marketing Klub A politikai marketingről - két választás után címmel előadást szervez kedden, október 29-én, 17 órakor a Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara Deák tér 14. alatti székházában. Előadó dr. habil Józsa László. Az előadás a kamara- és a klubtagok számára ingyenes.



2002. október 28., hétfő 08:51


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület