CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


A Közösségi Mentálhigiénés Egyesület, a Menta"Turi-Muri-Használt ruha" vásárt rendez a Pedagógus Művelődési Házban november 9-én szombaton 8.00 órától. A ruhák 100-200-300 Ft-ba kerülnek majd. A bevételt, nevelő otthonban élő gyermekek megsegítésére, támogatására fordítják.

"Politikai marketing két választás után" címmel dr. Józsa László, a Nyugat Magyarországi Egyetem, Közgazdaságtudományi Kar, tanszékvezető professzora tart előadást holnap 17.00 órától. Az előadás helyszíne a Kereskedelmi és Iparkamara tanácsterme, a Deák tér 14. szám alatt.

Tegnap késő délután óta tombol a viharos erejű szél Sopronban. Regényi Győző tűzoltó főhadnagy rádiónknak elmondta, hogy tegnap délelőtt riasztották őket először, amikor a Bécsi-domb oldalában a szél miatt gyorsan terjedő tüzet kellett eloltaniuk. Attól kezdve szinte folyamatosan több helyre is riasztották őket. Sopronpusztán kidőlt nyárfák, a kópházi határátkelőn felborult kamion, lesodort háztetők, megrongálódott autók jelzik a vihar kártételeit. A főhadnagy felhívta a figyelmet arra, hogy az orkán erejű szél miatt gyalogosan és járművel is körültekintően közlekedjen mindenki.

Halottak napi gyertyagyújtásra és közös emlékezésre várja a Soproni Erdélyi Kör az Erdélyből elszármazottakat november 1-én pénteken 17.00 órára a Barátság Parkba.

Vellai Györgyi betegsége miatt elmaradt Globex-per tárgyalására várhatóan november második hetében kerül sor. A Fővárosi Bíróság tájékoztatása alapján a soproni tanúk meghallgatása valószínűleg csak februárban lesz.

Az igazi Vöröskeresztes munkát mindig az alapszervezetek végzik - hangzott el a Magyar Vöröskereszt Sopron Területi Szervezetének kihelyezett ülésén, amelyet a GySEV Vontatási Főnökségén tartott. A soproni vöröskereszt 80 alapszervezete hétezer tagot számlál. Kitartó és jól szervezett munkájuk eredményeként Sopronban és környékén évente hét és félezren adnak vért. A Vontatási Főnökség munkatársainak 77 %-a tagja a Vöröskereszt alapszervezetének, ennek is köszönhető, hogy Győr-Moson-Sopron megyében rendkívül magas a véradók száma, így ritkán fordul elő vérhiány.

Fertőszéplak polgárai október 29-én kedden 16.00-19.30 között adhatnak vért a helyi általános iskolában.



2002. október 28., hétfő 14:17


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület