CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Reformációi ünnepi istentisztelet- Fidelissima-hangverseny- Idegenforgalmi vetélkedő- Foci: lányoknak- Szent Hubertusz-nap a Pannóniában

Reformációi ünnepi istentisztelet Az 1517. évi reformáció évfordulóján a soproni evangélikus egyház és a református egyház ma, 18 órakor tartja közös reformációi ünnepi istentiszteletét a Templom utcai evangélikus templomban.

Fidelissima-hangverseny A tíz esztendeje elhunyt Palotai György karnagy emléke előtt tiszteleg a Fidelissima Vegyeskar:  Halottak napja alkalmából, november 2-án, szombaton a Szent Mihály templomban 19 órai kezdettel ad hangversenyt. Arany János karnagy vezényletével Murice Duruflé műveit szólaltatja meg a Fidelissima, közreműködik Pálúr János orgonaművész.

Idegenforgalmi vetélkedő A Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola, a szombathelyi Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium és a Magyar Turizmus Rt. támogatásával "Nyugat-Dunántúl, az erőt adó régió" címmel regionális művelődéstörténeti, idegenforgalmi és turisztikai vetélkedőt hirdet Győr-Moson-Sopron, Vas, és Zala megye összes középiskolás tanulója számára. A vetélkedő témája: a nyugat-dunántúli régió építészeti emlékei, szellemi öröksége, természeti értékei, turizmusa, borkultúrája és gasztronómiája. Jelentkezési határidő: november 1.

Foci: lányoknak Focisuli indul 7-8. osztályos lányoknak A Fáy András Kereskedelmi Szakközépiskolában, a Teleki Pál u 26. szám alatt hétfőn, 17-18 óra között, valamint szerdán 18-19 óra között tartandó fociedzésre várják a futball iránt érdeklődő lányokat.

A Szent Hubertusz-naphoz kapcsolódva a B. W. Pannonia Med Hotelban november 3-án, vasárnap, 16 órakor Kiss Richárd és Kiss Csaba festőművészek tárlatának megnyitóját követően 17 órakor koncert várja Sopron művészetkedvelő közönségét. Altorjay Kinga Bach, Schubert, Saint-Saens, Verdi és Puccini művekből ad dalestet. Este fél héttől vadászvacsorára invitálják a szervezők az ínyenceket. Kétféle menüből lehet választani, asztalfoglalás a 99-312-180-as telefonszámon.



2002. október 31., csütörtök 12:13


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület