CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Corvinus Magyar-Osztrák Baráti Kör- Forgalomelterelés a Baross utcában- A Széchenyi István Emlékmúzeum nyitvatartása- Mühl Aladár születésének 100. évfordulója- Castanea: faültetés

A Corvinus Magyar-Osztrák Baráti Kör november 6-án, szerdán 17 órakor a Várkerület 19. szám alatt Népi Kultúra-egyetemes kultúra című előadására várja a soproniakat. Előadó: Renner Kálmánné.

Forgalomelterelés A Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Rt. megbízásából közműjavítás folyik a Baross utcában, ahol november 22-ig a tehergépkocsi forgalom szünetel. A Baross és Terv utca a forgalomelterelésnek megfelelően a Bánfalvi út-Ágfalvi út-Terv utca útvonalon közelíthetők meg.

Széchenyi István Emlékmúzeum: változott a nyitvatartás A nagycenki Széchenyi István Emlékmúzeum a téli időszakban 2002. november 2-től 2003. március 31-ig 10-16 óráig tart nyitva, a jegypénztár háromnegyed négyig működik.

Mühl Aladár születésének 100. évfordulójára november 10 és 16 között rendezvénysorozattal emlékeznek a művészetszerető soproniak. November 10-én vasárnap Winkler András egyetemi tanár nyitja meg Mühl Aladár tanítványainak közös tárlatát, november 12-én emlékülésen, 16-án pedig a festőművész munkáiból nyílt emlékkiállításon adóznak Mühl Aladár munkásságának. Részletes program a Programajánlóban.

Castanea: faültetés A Castanea Környzetvédelmi Egyesület és az Árnika Erdei Iskola hagyományteremtő szándékkal Sopron 725. éves évfordulójához kapcsolódva faültetést szervez.
Oktatási intézmények tanulóival, óvodásokkal, családokkal, barátokkal, lakóközösségekkel, cégekkel ültetnek közösen 725 facsemetét, a jelentkezők által kijelölt helyre, amelyet aztán a közösség gondjaira bíznak. A jelentkezéseket november 10-ig várják a Zöldiroda ügyeleti idejében: hétfőn 15-18-ig, kedd-szerda-csütörtök: 16-17-ig, valamint pénteken 14-15 óráig. Telefon: 99/321-129



2002. november 05., kedd 01:58


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület