CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Országgyűlési képviselők fogadóórái- Választási plakátok- Foltvarrók kiállítása- Soproni Vámszakmai Napok- Jelentkezés nyelvvizsgára- Hervay Gizella, Szilágyi Domokos emlékest

Országgyűlési képviselők fogadóórái Kránitz László, az MSZP országgyűlési képviselője november 14-én csütörtökön 15-17 óra között tart fogadóórát a Fő tér 1. szám alatt a Városházán.
    Dr. Szájer József, Sopron választott országgyűlési képviselője november 14-én, csütörtökön tartja fogadóóráját, amelyre előzetes időpontegyeztetés a 99/311-284-es telefonszámon, vagy a helyi Fidesz irodában (Új u. 3. sz) lehetséges.

Választási plakátok A választási törvényről szóló eljárás alapján még egy hétig maradhatnak a pártok és jelölő szervezetek választási plakátjai a közterületeken. November 19-én, jövő kedden jár le a határidő, amelyet követően szabálysértési bírság kiszabására szímíthatnak a választási eljárásról szóló törvény, és az ennek alapján kiadott belügyminisztériumi rendeletet be nem tartók.

Foltvarrók kiállítása a Gyermek- és Ifjúsági Központban Hétfőn nyílt meg a Tűvétévő Foltvarrók Klubjának kiállítása, amely alkalmával Ercsényi Enikő, a klub vezetője elmondta, hogy a hét éve alakult kör számos felajánlása között, az idei során 40 ágytakarót készítettek a Cseresznye sori Gyermekotthon lakóinak. A foltvarrók munkái megtekinthetők november 19-ig naponta 900-1200 óráig és du. 1400-1700 óráig.

Soproni Vámszakmai Napok Az EU-s csatlakozás jegyében zajlott Sopronban a Soproni Vámszakmai Napok őszi rendezvénysorozata. A Hotel Sopronban zajlott rendezvényen az EU vámkódexhez való igazodás kérdésének taglalása mellett, három szakmabeli érdekképviseleti szervezet részvételével megalakult a vámszakma konföderatív tanács.

Nyelvvizsga A Nyugat-Magyarországi Egyetem Idegen Nyelvi Központja a 2003 januárjában tartandó ITK-origo államilag elismert nyelvvizsgáira még november 20-ig fogad el vizsgajelentkezéseket.

Hervay Gizella, Szilágyi Domokos emlékest "Ez volt a nyár" címmel Hervay Gizella és Szilágyi Domokos emlékestet tartanak a Széchenyi István Városi Könyvtárban, csütörtökön, 18 órakor a Pócsi u. 25.szám alatt.  Előadó: Pálfy Margit színművész 



2002. november 13., szerda 14:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület