CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Gasztronómiai fórum-Bolt Brennbergbányán-Kamara: járulékváltozások és építőipari EU-s felkészítő- Kulturális és Konferencia Központ: Vásár és játszóház- Felmérés a soproni szórakozási lehetőségekről

Gasztronómiai fórum a Hotel Sopronban December 3-án a Succes & Salad havonta megjelenő gasztronómiai magazin szervez  termékbemutatóval egybekötvet tapasztalatcserét, amelyen a szakma legjobbjai találkoznak. Többek között a kreatív konyha, a sajtok szerepe a gasztronómiában, alapanyagtrendek, kreatív cukrászat témakörökről lesz szó.

Bolt nyílt Brennbergbányán Újra van vegyes élelmiszerboltja Brennbergbányának. A közel egy éve bolt nélkül maradt brennbergieknek november 28-án újra bolt nyílt a településen. Az önkormányzat tulajdonát képező bolt felújítására közel 2,5 millió forintot fizetett a boltot üzemeltető vállalkozás.

Kamarai rendezvények: 2003-as járulékváltozások és építőipari vállalkozók EU-s felkészítése Konzultációval egybekötött tájékoztatót szervez a soproni Kereskedelmi és Iparkamara december 3-án 15 órakor, a Deák tér 14. szám alatti székházban, amelyen az egészségügyi- és nyugdíjjárulék szabályozásában bekövetkező változásokról Hulák Zsuzsa, az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium illetékese ad felvilágosítást. A részvétel ingyenes.
Az építőipari tevékenység szabályozása az EU-ban címmel december 3-án, 15 órakor a MTESZ-székházban (Sopron, Széchenyi tér 2.) ingyenes felkészítő várja az érdeklődőket. A kamarai rendezvényekkel kapcsolatos felvilágosítást a 99-523-570-es telefonszámon lehet kérni.

Népművészeti és Iparművészeti vásár várja december 6-7-8 án a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ előtti téren a soproniakat. A  karácsony jegyében szervezett vásárral egyidőben december  7-8-án (szombaton és vasárnap) ünnepi dekorációk és ajándékok készítésére várják a Festőterembe mindazokat, akik az üvegfestés, szalmafonás, gyékényszövés, virágkötészet segítségével hasznos időtöltéssel szeretnének ajándékokat készíteni. A részvétel önköltséges, díja: 1.000,- / fő / foglalkozás. A szervező Pro Kultúra Kht. kéri, hogy előzetes jelentkezésüket a Jegyirodában jelezzék.

A soproni szórakozási lehetőségeket mérték fel és értékelték ki tanulmányban a Nyugat-Magyarországi Egyetem KTK IV. évfolyamos marketing főszakirányos hallgatói. A soproni szórakozási lehetőségek értékelése című projektet készítői hétfőn mutatják majd be a sajtónak.



2002. december 01., vasárnap 14:12


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület