CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Dr. Szájer József polgármesterekkel találkozott- Diabetesz Klub- Győr: PR Szalon- Dr. Jánosi György a megyei önkormányzatnál- Fogadóóra: jogsegély-szolgálat- Ágfalva: közgyűlés

Dr. Szájer József  polgármesterekkel találkozott - Az unión belül Magyarország megítélése a legkedvezőbb - jelentette ki Dr. Szájer József, Sopron országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke Sopronban. Dr. Szájer József január 23-án választókerületének polgármestereivel találkozott.
A kötetlen beszélgetésen az országgyűlési képviselő személyesen tájékozódott az érintett önkormányzatok aktuális problémáiról, amelyek között a legáltalánosabbnak az önkormányzatok forráshiányos helyzete mondható. Dr. Szájer József  Sopronban találkozott Horváth Imre városplébánossal, amelyet követően a soproni polgári körök vendégeként  részt vett a Bán János Katolikus Közösségi Házban a Fidesz tervezett átalakításáról, valamint a polgári körök feladatairól tartott  megbeszélésen.

Diabetesz Klub A soproni Diabetesz Klub január 29-én, szerdán a Gyermek- és Ifjúsági Házban, Ady E. u. 10. tartja összejövetelét.

A Győri PR Szalon idei első összejövetelét 2003. január 30-án, csütörtökön este 18.00 órától tartja Győrött, a Zichy-palotában (Liszt F. u. 20.).
Ezúttal Barát Tamás, az Európai Public Relations Konföderáció (CERP) alelnöke, a Fibraco Menedzsment Tanácsadó és Szolgáltató Kft. menedzsment
tanácsadója lesz a vendég. A bizalom tolmácsai, a reputáció építői, avagy a "BLACK PIÁR"-tól, az EU-csatlakozásig címmel tart előadást és kötetlen
beszélgetés keretében válaszol a felmerülő kérdésekre.
Az összejövetelen terítékre kerülő témák: Mit gondolnak a public relationsról Európában? Mik a gondok a volt szocialista országokban a PR-rel? Mik a megoldások? Az EU csatlakozás kommunikációs stratégiája Magyarországon.

Dr. Jánosi György a megyei önkormányzatnál Január 30-án, csütörtökön a Megyei Önkormányzatra látogat dr. Jánosi György, a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium vezetője, ahol dr. Szakács Imre, a
Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnökével találkozik.
A tárgyalás elsődleges témája a GYISM és a MÖK között kötendő együttműködési, támogatási megállapodás, mely a verseny-, a szabadidő-, a diáksport és a fogyatékosok sportja anyagi támogatását célozza.

Fogadóóra: jogsegély-szolgálat Dr. Szájer József országgyűlési képviselő jogi képviselője, ifj. Arszin Miklós január 30-án jogsegély-szolgálatot tart január 30-án, csütörtökön, 17-18 óra között az Új u. 3. szám alatti Fidesz-irodában.

Ágfalva: közgyűlés Január 30-án ülésezik Ágfalva képviselőtestülete. A helyi adó egy új fajtájának a kivetését tervezi a képviselőtestület: a magánszemélyek kommunális adóját tervezik bevezetni, amelyhez az állandó ágfalvi lakcímmel rendelkezőknek kedvezményt adnak. Nem emelkedik az iparűzési adót, a gépkocsi súlyadóját pedig a központilag megszabott minimális mértékben emeli tervei szerint az ágfalvi önkormányzat, amelynek költségvetése 2033-ban 185,8 millió forintos főösszeggel számolhat. A már elkezdett falukorszerűsítési programot is folytatni kívánják Ágfalván útépítéssel és a település központjának fejlesztésével.



2003. január 28., kedd 12:27


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület